1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mehmet Çerçi’den CHP’li Belediye Başkanına 1.2 Milyarlık Borç Müjdesi: İşte Şatafatlı Makam Odası!

Mehmet Çerçi’den CHP’li Belediye Başkanına 1.2 Milyarlık Borç Müjdesi: İşte Şatafatlı Makam Odası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunusemre Belediye seçiminde CHP yüzde 46 oy oranıyla kazandı. 10 yıl AKP’li başkanlık yapan Mehmet Çerçi, CHP’li Semih Balaban’a 1.2 milyar liralık borç bıraktı. Belediye hizmet binasının açılışı Kasım ayında yapıldı ve bina AKP’li başkan döneminde inşa edilmişti.

Seçimi kaybeden Mehmet Çerçi’nin yaptırdığı sarayı andıran makam odası, özel dokuma halılar ve gösterişli mobilyalarla dikkat çekti. Sosyal medyada belediyenin şatafatı konuşulurken, Çerçi’nin İstanbul Boğazı’nda keyif yaptığı fotoğraflarını paylaştığı öğrenildi.

CHP’li Başkan Semih Balaban, borçları eritmek ve belediyeyi düzene sokmak için harekete geçti. Araçları havuz sistemine dahil eden Balaban, şişkin kadrolaşmayı engelleyerek adalet, ahlak ve liyakat ilkeleri doğrultusunda çalışacaklarını belirtti.

Yunusemre Belediyesi’nin yeni hizmet binası geçtiğimiz yılın sonlarında açıldı. Sarayı andıran bina, klasik mobilyalarla döşenmiş odalara sahip. Mevcut durumda belediyenin borçlarını eritmek ve düzeni sağlamak için CHP’li yönetim kararlı bir şekilde hareket etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mehmet Çerçi’den CHP’li Belediye Başkanına 1.2 Milyarlık Borç Müjdesi: İşte Şatafatlı Makam Odası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin