1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Bayram Tatilinin Ardından Trafik Çilesi!

İstanbul’da Bayram Tatilinin Ardından Trafik Çilesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 günlük bayram tatilinin ardından, 28 Ağustos Pazartesi günü İstanbul’da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Özellikle D-100 Karayolu Bostancı Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik yoğunluğu haritasına göre saat 08.30 itibariyle trafik oranı yüzde 65 olarak ölçüldü.

Bu durumun sebebi olarak, bayram tatili sonrasında işe dönen ve okula giden vatandaşların yoğunluğu gösterildi. Bayram tatili boyunca şehir dışına çıkanların dönüş sebebiyle bu yoğunluğun yaşandığı belirtildi. Trafik ekipleri, sabah saatlerinden itibaren caddenin trafiğin akışını sağlamak için önlemler aldılar.

Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu noktalarda, sürücülerin sabırlı olmaları ve kurallara uymaları gerektiği uyarıldı. Ayrıca, trafik ekipleri sürücülere alternatif güzergahları kullanmalarını da tavsiye etti. Trafik yoğunluğunun önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Trafik yoğunluğu özellikle Pendik, Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Üsküdar gibi ilçelerde hissedilirken, vatandaşlar günlük işlerini yapmakta zorluk çektiler. Ulaşımın aksamasıyla birlikte toplu taşıma araçları da yoğunluktan etkilendi. Metro ve vapur seferleri sıkışıklık sebebiyle aksayarak, gecikmeler yaşandı.

28 Ağustos sabahı yaşanan trafik yoğunluğu, öğle saatlerine kadar devam etti. Akşam saatlerinde ise trafiğin kontrollü bir şekilde normalleştiği gözlendi. Sürücüler, Özgürlük Caddesi ve Kızıltoprak mevkii gibi bölgelerde ilerlemekte zorlandılar. Trafik kazaları olmaması için dikkatli olunması gerektiği yetkililer tarafından tekrar hatırlatıldı.

Bayram tatili sonrası yaşanan trafik yoğunluğu, İstanbul’da günlük hayatı etkileyerek vatandaşları rahatsız etti. Trafik ekipleri, önümüzdeki günlerde de benzer durumlarla karşılaşılacağını ve sürücülerin daha dikkatli olmalarını istedi. Yoğun trafiğe rağmen, kazasız belasız bir gün geçirilmesi temennisinde bulunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Bayram Tatilinin Ardından Trafik Çilesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin