1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Bağcılar’da Uyuşturucu Operasyonu: Silahlar, Uyuşturucular ve Para Ele Geçirildi!

Bağcılar’da Uyuşturucu Operasyonu: Silahlar, Uyuşturucular ve Para Ele Geçirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapılan beş adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu madde satıcıları Y.E.P. ve A.P. isimli şahıslar yakalandı ve gözaltına alındı. Adreslerde yapılan detaylı aramalarda bir uzun namlulu silah, bir ruhsatsız tabanca, 67,1 gram uyuşturucu madde, 532 uyuşturucu hap, üç cep telefonu ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 535 lira nakit para ele geçirildi. Y.E.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi; diğer şüpheli ise “Adli Kontrol” kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahısların faaliyet gösterdiği adreslere yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesi’nde bulunan beş ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Y.E.P. ve A.P. isimli şahıslar uyuşturucu madde satıcısı oldukları gerekçesiyle gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise birçok delil ve kanıt ele geçirildi. Silahlar, uyuşturucu maddeler, uyuşturucu haplar, telefonlar ve nakit para, polis ekipleri tarafından detaylı şekilde incelenerek delil olarak değerlendirildi.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların faaliyetlerine son verildi. Y.E.P. isimli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli ise Adli Kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Operasyonun ardından, ilgili makamlara dosya teslim edilerek soruşturma başlatıldı. Polisler, uyuşturucu ticareti yapan şahısların peşini bırakmayacaklarını ve ilçede huzur ve güvenliği sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Yapılan operasyonla ilgili Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesi’nde uyuşturucu ticareti yapan şahısların tespit edilerek yakalandığını ve delillerle birlikte adli makamlara teslim edildiğini açıkladı. Şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen silahlar, uyuşturucu maddeler, telefonlar ve nakit paranın incelenerek soruşturmanın derinliklerine inileceği belirtildi. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığı ve ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması adına benzer operasyonların devam edeceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Uyuşturucu Operasyonu: Silahlar, Uyuşturucular ve Para Ele Geçirildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin