1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. YouTube Kullanıcılarından Gelen Tepkiler: Yeni YouTube Tasarımı Hayal Kırıklığı mı Yarattı?

YouTube Kullanıcılarından Gelen Tepkiler: Yeni YouTube Tasarımı Hayal Kırıklığı mı Yarattı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube, dünyanın en popüler video paylaşım platformu olarak bilinmektedir. Şu sıralar ise yeni bir tasarım üzerinde çalışmaktadır. Bu yeni tasarımda, video oynatıcısının altında bulunan video başlığı, açıklaması, kanal ismi, beğeni sayısı, paylaşım ve yorum gibi seçenekler sağ tarafa alınmıştır. Önceki tasarımda video açıklamasının yerinde olan kısım ise “önerilen videolar” sekmesi ile değiştirilmiştir.

Ancak, bu yeni tasarım bazı kullanıcılar tarafından pek olumlu karşılanmamıştır. Test aşamasında olan bu tasarım, web sitesinde dağınık ve kullanışsız bir görüntü oluşturarak kullanıcıların izledikleri videoya odaklanmalarını zorlaştırmaktadır. Bazı kullanıcılar, yeni düzene uygunsuz içerikler barındıran web sitelerini andırdığını belirtmiştir.

YouTube, bu yeni tasarımın sadece bir test aşamasında olduğunu ve şimdilik sadece belirli sayıda kullanıcıyla denendiğini açıklamıştır. Eğer kullanıcılardan gelen olumsuz geri bildirimler devam ederse, bu tasarımın son kullanıcılarla paylaşılmayabileceği belirtilmiştir. Kullanıcıların tepkileri ve geri bildirimleri, YouTube’un bu yeni tasarım üzerinde ne yapacağı konusunda belirleyici olacaktır.

Genel olarak, YouTube’un web sürümünde test ettiği yeni tasarım, kullanıcıların tepkilerine bağlı olarak değişiklik gösterebilecek bir süreçte bulunmaktadır. Kullanıcıların tasarıma dair olumlu ya da olumsuz düşünceleri, platformun gelecekteki görünümü üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. YouTube’un kullanıcı deneyimine verdiği önem göz önünde bulundurulduğunda, yeni tasarımın final halinin nasıl olacağı merak konusu haline gelmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YouTube Kullanıcılarından Gelen Tepkiler: Yeni YouTube Tasarımı Hayal Kırıklığı mı Yarattı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin