1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım: Hizmetlerle Yüzde 41’i Kazandık!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım: Hizmetlerle Yüzde 41’i Kazandık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak Belediye Başkanı olarak seçilen ve AKP’den destek alan Özkan Yalım, %41 oy oranıyla seçimi kazanarak göreve gelmiştir. Yalım, seçim sonuçlarını değerlendirirken, sabit fikirli olmayan ve hizmet odaklı seçmenlerin desteğini aldıklarını belirtmiştir. Geçişken seçmenlerin %35-38 arasında olduğunu ve aldıkları oy oranının önceki seçimlere göre arttığını vurgulamıştır. Ayrıca, aldıkları fazladan oyun AKP’den geldiğini ifade etmiştir.

Yalım, belediyenin yüksek borçla karşı karşıya olduğunu ve henüz net bir rakamın belirlenmediğini aktarmıştır. Belediyenin projesiz olduğunu ve bol harcama yapıldığını belirtmiştir. Ayrıca, vakıflara yapılan aktarmaların abartılı olduğunu ve israfa son verileceğini vurgulamıştır. Belediyenin hizmet araçlarının büyük bir kısmının hacizli durumda olduğunu dile getirmiştir.

Uşak’ta havaalanı sorununu gündeme getiren Yalım, şehirdeki eksiklikleri tamamlamak için çalışacaklarını ve acil sağlık müdahale merkezleri açacaklarını ifade etmiştir. Ayrıca, gençlere spor kompleksleri yapılacağını ve yöresel ürünlerin markalaşması için çalışmalar yapacaklarını belirtmiştir.

Özkan Yalım, iş insanı kimliğiyle de bilinmektedir. Fransızca ve Bulgarca dillerini iyi düzeyde konuşan Yalım, evli ve 3 çocuk babasıdır. Uluslararası nakliyat, lojistik ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Yalım, Avrupa Birliği’ne uyum sürecinde çeşitli komisyonlarda görev almıştır.

Yalım, Uşaklılara teşekkür ederek, belediyeyi düzene koyacaklarını ve israfa son vereceklerini söylemiştir. Hizmet odaklı yaklaşımıyla öne çıkan Yalım, Uşak’ın geleceği için projeler geliştirmeye devam edeceğini belirtmiştir. Bu çerçevede, Uşaklılara sağlık ve eğitim alanında daha iyi hizmetler sunmayı hedeflediklerini dile getirmiştir. Özkan Yalım, Uşak’ı daha yaşanabilir ve gelişmiş bir kent haline getirmek için çalışmalarına devam edeceğini belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım: Hizmetlerle Yüzde 41’i Kazandık!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin