1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Uçurumdan Kurtulan Çift Ambulansa Yetiştirildi

Uçurumdan Kurtulan Çift Ambulansa Yetiştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, akşam saatlerinde Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerinde bulunan seyir terası olarak bilinen bölgede meydana geldi. Araç, sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybettiği için önce demir bariyerlere çarptı, ardından yaklaşık 15 metre yükseklikteki uçurumdan ağaçların üzerine ve oradan da toprak zemine düştü. Kazayı gören vatandaşlar, araçta bulunan sürücü ile eşini araçtan çıkardılar ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdiler. Olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yaralıları kaşık sedye ile yukarı çıkararak ambulansla Antalya Şehir Hastanesine kaldırdı. Yaralı çiftin bilincinin yerinde olduğu belirtildi. Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla o noktadan kaldırıldı.

Kazanın görgü tanıklarından Burak Ürün, aracın fren yaparken aşağıya uçtuğunu gördüğünü ve yaralıları kurtarmaya çalıştığını belirtti. O ağacın olmaması durumunda aracın aşağı yuvarlanacağını ve ölümcül bir sonuçla karşı karşıya kalacaklarını söyledi. Diğer bir yardımsever vatandaş ise teyze ve amcayı araçtan çıkardıktan sonra ambulans ve itfaiye ekibinin gelerek sedye ile çıkarma işleminin 2,5 saat sürdüğünü ifade etti. Eğer 5 metre daha ileriye uçmuş olsalardı muhtemelen öleceklerdi, ancak onları kurtaran ağaç oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uçurumdan Kurtulan Çift Ambulansa Yetiştirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin