1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, Konyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Konyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, iki grup halinde çalıştı. İlk grup, salonda rejenerasyon ve kuvvet çalışması yaparken; ikinci grup sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarıyla tamamlandı. Bordo-mavililer, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Bu haftanın maçında Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Futbolcular, kulüp tesislerinde iki grup halinde çalıştı. Bir grup, salonda rejenerasyon ve kuvvet çalışması yaparken; diğer grup sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise şut ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Trabzonspor, yarın da antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.
Trabzonspor, Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştirdi. Futbolcular, kulüp tesislerinde iki grup halinde çalıştı. Bir grup, salonda rejenerasyon ve kuvvet çalışması yaparken; diğer grup sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarıyla son buldu ve takım yarınki antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Trabzonspor, Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, iki grup halinde çalıştı. Rejenerasyon ve kuvvet çalışması yapan ilk grup, sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışmaları yapan ikinci grupla antrenmanı tamamladı. Hazırlıklar, yarın yapılacak antrenmanla devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, Konyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin