1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sultangazi’de Vicdansızlık: Yavru Kedilere İşkence!

Sultangazi’de Vicdansızlık: Yavru Kedilere İşkence!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kişi olan Gül Koçak, iki binanın arasındaki boş arazide anne kedi ve dört yavrusuna bakmaktaydı. Koçak, kedilere yiyecek vermek için araziye gittiğinde, üç yavru kedinin öldüğünü gördü. Bu durum karşısında duygusal bir tepki veren Koçak, gözyaşlarına engel olamadı ve ardından üç yavru kediyi defnetti. Anne kedinin ve bir yavrusunun kayıp olduğu ortaya çıktı.

Kedileri üç gün boyunca beslediğini belirten Gül Koçak, “Buraya iş yerinden getirdiğim bir kutuda yavruları koruyucu bir yuva yapmıştım. Ancak birisi bu kutuyu iki kez yırttı ve içindekileri öldürdü. Hayvanlara çok işkence etmişler, üstlerine basmışlar. Bu hayvanların neden bu kadar zalimce davrandığını anlayamıyorum. Bu kadar küçük ve savunmasız bir canlıya zarar vermek insafsızlıktır. Kutuya sığılmayacaklarını bile bile neden bunu yaptılar?” diyerek sitem etti. Koçak, daha sonra yavru kedileri toprağa verdiğini belirtti.

Yavru kedileri sahiplendiğini söyleyen Koçak, “Dört yavruyu korumaya çalışıyordum. Buraya yuva yapmıştım. Ancak kötü niyetli birisi gelip hayvanlara zarar vermiş, ciğerlerini sökmüş. Bu kadar vicdansızlık ve insafsızlık kabul edilemez. Kimden ne zarar görmüş olabilirler ki? Annenin çığlıklarını duyduğumda içim yandı. Burada hayvan beslemenin ne zararı olabilir ki? Aklı başında bir yetişkinin ya da çocuğun bu tür bir vahşeti yapacağını düşünmek bile istemiyorum. Bu eylemi gerçekleştirenlerin hayvanlara karşı bir düşmanlığı olmalı. Üç gün boyunca burada hayvanlara bakıyordum, anne kedinin kayıp yavrusunu bulmaya mı gitmiş acaba? Bu kadar masum bir canlıya bunu yapan, insanlara neler yapmaz?” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultangazi’de Vicdansızlık: Yavru Kedilere İşkence!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin