1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Şişli’de kıraathane saldırısı: Hedef şaştı iddiasıyla genç hayatını kaybetti!

Şişli’de kıraathane saldırısı: Hedef şaştı iddiasıyla genç hayatını kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Nisan günü akşam saatlerinde, Şişli Kuştepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Rıdvan Özyer adlı bir genç sokak üzerinde bulunan bir kıraathaneye gitti. Kıraathanede vakit geçiren genç, dışarıya çıktığında seyir halinde olan bir cipten gelen silahlı saldırıya maruz kaldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken kıraathanenin içindekiler panikle dışarı çıktı. Rıdvan Özyer çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı, ancak hayatını kaybetti.

Saldırının ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve güvenlik kamera görüntülerini incelemeye başladı. Şüphelilerin evlerinden yapılan aramalarda Kalaşnikof tüfekler, tabancalar, fişekler ve diğer silahlar ele geçirildi. Furkan A. ve Maruf A. Bağcılar’da gözaltına alınırken, diğer şüpheliler Mahmut T. ve Furkan D. daha sonra tespit edilerek gözaltına alındı. Şüpheliler arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu belirtilirken, 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rıdvan Özyer’in ölümünden sonra, cenaze namazı kılındı ve toprağa verildi. Özyer’in emniyette çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Öldürülen gencin saldırganların asıl hedefi olmadığı, başka bir şahsı soran silahlı saldırganların Özyer’e ateş açtığı iddia edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı ve görgü tanıklarının ifadeleri toplandı. Şüphelilerin evlerinden ele geçirilen silahlar ve mermilerin incelenmesi devam ederken, cinayetin detayları hakkında daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor. Olayın ardından saldırganların hedefi ve motivasyonu hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, polis ekipleri olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şişli’de kıraathane saldırısı: Hedef şaştı iddiasıyla genç hayatını kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin