1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Seyhan’da Polisle Çatışan Belediye Çalışanları Şaşkına Çevirdi!

Seyhan’da Polisle Çatışan Belediye Çalışanları Şaşkına Çevirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 20 Nisan’da saat 01.30 sıralarında Adana’nın Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı’nda gerçekleşti. Bulvarda trafik kontrolü yapan polis ekipleri, bir kamyoneti durdurmak istedi. Ancak sürücü uyarılara uymayarak kaçmaya başladı ve yaklaşık 1 kilometrelik bir kovalamacanın ardından kamyonet, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri tarafından durduruldu. Kamyonetin Seyhan Belediyesi tarafından kiralık olarak kullanıldığı belirlendi ve araçtaki 3 şüpheliye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapmak istendi.

GBD sorgusu esnasında sürücü olarak belirlenen cezaevi infaz koruma memuru Mehmet Ali Ş. olduğu tespit edildi. Kamyonette bulunan diğer şüpheliler ise Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş ve Ahmet B. olarak belirlendi. Selahattin Şaş, polise saldırmaya kalkışarak tehditler savurdu ve elindeki ruhsatsız tabanca ile ekiplere karşı tehlikeli bir durum oluşturdu. Diğer şüpheli Ahmet B. ise kaçmaya çalıştı ancak yakalandı.

Araçta yapılan aramada arka koltukta 28 gram bonzai ele geçirildi ve Selahattin Şaş’ın tabancasına el konuldu. Sürücü Mehmet Ali Ş.’ye ise alkollü araç kullanmaktan ceza kesilirken, kamyonet otoparka çekildi. Şüpheliler gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Selahattin Şaş mahkemece tutuklanırken, Mehmet Ali Ş. ve Ahmet B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Bu tür suçların toplumda ciddi bir güvenlik sorunu oluşturduğu ve suçluların en sert şekilde cezalandırılması gerektiği açıklandı. Adana’da benzer olayların tekrarlanmaması için ise polis ekiplerinin daha etkili önlemler alacağı belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin adli sürecinin ise titizlikle yürütüleceği ve hak ettikleri cezaları alacakları vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seyhan’da Polisle Çatışan Belediye Çalışanları Şaşkına Çevirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin