1. Haberler
  2. Spor
  3. Olympiakos Teknik Direktörü Mendilibar’dan Penaltı Sırrı!

Olympiakos Teknik Direktörü Mendilibar’dan Penaltı Sırrı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yarı finale yükseldikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçta Fenerbahçe’yi normal süresi 1-0 biten maçta penaltı atışları sonucunda 3-2 mağlup ederek çeyrek finalde elenmelerini sağladı. Mendilibar, çok zor bir maç oynadıklarını belirtirken, takımın dayanma gücünü sonuna kadar kullandıklarını vurguladı. Maçın 10. dakikasında gol yemelerine rağmen oyunda direnç gösterdiklerini ifade etti. İlk yarıda rakibe top verip yorma taktiğiyle oynadıklarını belirtti. Penaltılara kalmasıyla skoru futbolcuların becerisine bağladı.

Mendilibar, teknik direktör olarak takımını yarı finale taşımanın kendisini şanslı hissettirdiğini dile getirdi. Gelecek maçlarda daha ileriye gitmeyi umduklarını söyledi. Maç esnasında kaleyi koruyan Tzolakis’in performansını övdü ve şans faktörünü kalecinin kurtarışlarına bağladı. Mendilibar, kariyeri boyunca penaltılara bakmama totemini uyguladığını belirtti. Bu nedenle penaltı atışlarını izlemediğini ve sırtını dönmesinin nedenini açıkladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek final rövanşında oynanan maçın ardından Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, takımının başarısından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Skorun penaltılara kalmasını futbolcuların yetenekleriyle ilişkilendirdi. Mendilibar, gelecek maçlarda takımının daha iyi performans göstereceğine inandığını belirtti. Kendisini şanslı hissettiğini ve yarı finale kalmalarının büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Karşılaşmanın zorlu geçtiğini vurguladı ve oyuncularının dayanma gücünden övgüyle bahsetti.

İspanyol teknik adam, Avrupa kupalarında yarı finale ulaşmanın takımı için büyük bir adım olduğunu söyledi. Maçta gösterdikleri performanstan memnun olduğunu belirten Mendilibar, ilerleyen maçlarda daha iyi sonuçlar elde etmeyi umduklarını dile getirdi. Maçta gösterdikleri direnç ve dayanıklılıktan övgüyle bahseden Mendilibar, takımın başarısında oyuncuların katkısının büyük olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Olympiakos Teknik Direktörü Mendilibar’dan Penaltı Sırrı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin