1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mide Balonu Ameliyatı Korkulu Rüya!

Mide Balonu Ameliyatı Korkulu Rüya!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yaşayan 61 yaşındaki bir kadın, yakınlarının ve arkadaşlarının tavsiyelerine rağmen 14 Aralık 2023 tarihinde Avcılar bölgesinde bulunan özel bir hastanede mide balonu ameliyatı oldu. Ameliyattan çıktıktan sonra kilosunda bir değişiklik olmayan kadın, günlerce süren kusmaların ardından hastaneye başvurdu. Yapılan kontroller sonucunda midesinde delik olduğu tespit edildi ve acil bir şekilde ikinci bir ameliyat gerektiği kararlaştırıldı. 3 Ocak tarihinde başka bir hastanede gerçekleştirilen ikinci ameliyat sonrasında 3 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kalan kadın, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yapmak zorunda kaldı.

Ameliyatlar sonucunda 22 kilo verdiğini belirten kadın, 4 ay geçmesine rağmen yemek yiyemediğini ve bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getirdi. Daha sonra savcılığa ve polise giderek ameliyatı gerçekleştiren doktordan şikayetçi oldu.

Kadın, geçirdiği süreci anlatırken, ameliyat sonrası yaşadığı sıkıntıları detaylı bir şekilde aktardı. Arkadaşının da bu süreçte yaşadıklarını paylaşan kadın, ihmal sonucu başka bir hastaneye yönlendirildiklerini ve sağlık durumlarının ciddi anlamda tehlikeye girdiğini ifade etti.

Ameliyatı gerçekleştiren doktor ise iddiaları kabul etmedi ve gerekli tüm işlemleri doğru bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti. Ancak kadının aşırı sigara tüketimi nedeniyle mide deliğinin oluştuğunu iddia etti ve kendilerinin hastayı sağlıklı bir şekilde taburcu ettiklerini savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mide Balonu Ameliyatı Korkulu Rüya!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin