1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Liderinden Çarpıcı Açıklamalar: “ABD Terör Hamlesinin Arkasında”

MHP Liderinden Çarpıcı Açıklamalar: “ABD Terör Hamlesinin Arkasında”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın farklı siyasilerle yaptığı görüşmelere ilişkin, “Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur” dedi.

Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı konuşmada vurguladığı bazı noktalar şunlardı: “Anadolu’da bin yıldır var olan varlığımızı koruyarak güçlendiriyoruz. Geopolitik mücadelelerde tarihi bilinçle hareket etmeliyiz. Kulis bilgilerine itibar etmemeli ve doğruları görmeliyiz.

Bahçeli, ABD’nin Suriye’deki terör hamlesinin arkasında olduğunu iddia ederek Türkiye’nin milli güvenliğinin tehlikede olduğunu belirtti. Ayrıca, siyasette ‘kayyum’ tartışmalarını da eleştirerek DEM Partili belediyelerin ele geçirildiğini ve teröristlerin yönlendirdiğini savundu.

Bahçeli ayrıca, TBMM’deki bir milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etti ve demokrasinin şiddete karşı olduğunu vurguladı. Avrupa’nın siyasal yapısındaki değişimleri de eleştiren Bahçeli, Türkiye-AB ilişkilerinin durumunu endişeyle gözlemledi. Son olarak, İsrail’in Gazze’deki soykırımını kınayarak medeni ülkelerin desteğini sorguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Liderinden Çarpıcı Açıklamalar: “ABD Terör Hamlesinin Arkasında”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin