1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’den flaş kararlar!

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’den flaş kararlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, belediye personeli ile bir araya gelerek hoşgörülü bir hizmet anlayışını benimsemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Başkan, seçim gecesi siyasetin geride bırakıldığını vurgulayarak, daire müdürlerinin sabaha kadar belediyede olmalarına dikkat çekti. Siyasete bulaşmamaları ve tasarruf tedbirlerine uyulması gerektiğini önemle belirtti. Belediye Başkanı Kahveci, seçim sürecinde yapılan masrafların faturasının MHP’li önceki Belediye Başkanı Alim Işık tarafından gönderilmesi gerektiğini açıkladı. Faturası belediyeye gelirse yargıya başvurulacağını dile getirdi.

Eyüp Kahveci, mazbatasını aldıktan sonra belediyeyi denetlemek için girişimde bulunacaklarını ve İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş isteyeceklerini belirtti. Denetim sonrası gereken durumlarda savcılığa başvuracaklarını ifade etti. İlk genelgelerinin israf kültürünü önleyecek tasarruf genelgesi olacağını açıklayan Kahveci, başkan yardımcılarına ve müdürlere ait araçların kaldırılacağını duyurdu. Belediye araçlarının sadece resmi işler için kullanılacağını vurgulayan Başkan, hiçbir şekilde şahsi işler için araçların kullanılmaması gerektiğini belirtti.

Yapılacak tüm ihaleleri durduran Kahveci, gelecek dönemde yapılacak olan ihalelerin inceleneceğini ve gereksiz alımların gözden geçirileceğini açıkladı. Doğru ve dürüst iş yapan personelin takdir edileceğini vurgularken, hatalı işlerde bulunanların ise hesap vereceğini söyledi. Son zamanlarda siyasi amaçlarla yapılan alımların inceleneceğini ve gerektiğinde iptal edileceğini belirten Kahveci, işini doğru yapanlarla devam edileceğini, yanlış yapanlarla ise yolların ayrılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Eyüp Kahveci, belediye personelinin görev ve sorumluluklarını yerine getirmeleri konusunda hassasiyet gösterirken, tasarruf önlemleriyle belediyenin daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceğine inandığını dile getirdi. Kütahya Belediye Başkanı, göreve geldiği ilk günlerde aldığı kararlarla belediyenin daha şeffaf bir yönetim tarzına sahip olacağını ve vatandaşların hak ettiği hizmeti alacağını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’den flaş kararlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin