1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: “Doğal Gaz Kesilmesi Üzdü, Borçları Açıkladı”

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: “Doğal Gaz Kesilmesi Üzdü, Borçları Açıkladı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”nda yaptığı açıklamada, doğal gaz tedarikçisinin mazbatasını almadan doğal gazı kestiğini belirtti.

Bilecen, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ayın birinde GAZDAŞ’ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor’a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık.”

“Borçları kontrol ettik, ödeyeceğiz” diyen Bilecen, Kilis Belediyesi’nin toplam borcunun yaklaşık 520 milyon TL olduğunu belirtti. Ayrıca, Kilis Belediyespor’un ve diğer esnaf borçlarının da olduğunu vurguladı.

Bilecen, Kilis’in bilim, tarım ve üretkenlikle anılmasını istediğini ifade ederken, siyasi partizanlığın yerel yönetimlerde kaybedici olduğunu belirtti. Kilis için gereken her şeyi yapacaklarını söyleyen Bilecen, vatandaşın ve Kilis’in geleceği için alınması gereken adımları vurguladı.

Çalıştayın verimli geçtiğini belirten Bilecen, genel başkanının Kilis için söylediklerinin kendilerini duygulandırdığını ve umutlandırdığını söyledi. Son olarak, Kilis için mücadele edeceklerini ve kağıttan kaplan olmadıklarını ifade eden Bilecen, Kilis için gereken her şeyi yapacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: “Doğal Gaz Kesilmesi Üzdü, Borçları Açıkladı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin