1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kaza Sonrası Dram: Otomobil Taklalar Atarak Hurdaya Döndü

Kaza Sonrası Dram: Otomobil Taklalar Atarak Hurdaya Döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde, Güzeltepe Mahallesi Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu’nda meydana gelen kaza saat 02.20 sularında gerçekleşti. Olayda, Okmeydanı istikametine seyir halinde olan 16 NZC 96 plakalı aracın sürücüsü olan 21 yaşındaki Bilal Demir, direksiyon kontrolünü kaybederek önce demir bariyerlere ardından da yol kenarındaki ağaçlık alana çarptı. Kaza sonucunda araç takla atarak hurdaya dönerken sürücü ise camdan dışarı savruldu.

Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemlerini alırken sağlık ekipleri yaralı sürücü Bilal Demir’e ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Araçta başka birinin olma ihtimali göz önünde bulundurularak itfaiye ve polis ekipleri uzun süre incelemelerde bulundu.

Kazayı duyan Demir’in ailesi ve yakınları olay yerine koşarak sinir krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Demir’in durumunun ağır olduğu belirtildi. Araç vinç yardımıyla hurdaya döndüğü yerden çıkarılırken polis ekipleri kazanın nedenini araştırmak için çalışmalar başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaza Sonrası Dram: Otomobil Taklalar Atarak Hurdaya Döndü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin