1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. İznik’te Mağarada Tragedya: Zehirlenen 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

İznik’te Mağarada Tragedya: Zehirlenen 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde geçtiğimiz gece meydana gelen acı olayda, üç kişi karbondioksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Tevfik Özdemir’in mağaranın girişinde bulunduğu diğer iki arkadaşının ise içeride cansız bedenlerine ulaşıldı. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma ekipleri ve jandarma köpekleri tarafından yapılan arama sonucunda cenazeler olay yerinde incelendikten sonra Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan otopsi sonucunda, üç arkadaşın jeneratörden sızan gaz nedeniyle yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Baba ve oğulun cenazeleri, aile yakınları tarafından alınarak Kocaeli’nin Gölcük ilçesine getirildi.

Cenazeler, Kavaklı Mahallesi Sanayi Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Özdemir ailesinin yakınları ve sevenleriyle birlikte Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de katıldığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Emekli baba ve kurye oğlun cenazeleri, dualar eşliğinde İhsaniye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu trajik olay, mahalle halkını derinden üzmüş ve şok etkisi yaratmıştır. Özdemir ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Sezer, acılı aileyle birlikte dualar etmiş ve desteklerini sunmuştur. Tüm İznik ilçesi genelinde üzüntüyle karşılanan bu olay sonrasında, çevre güvenliği ve tedbirlerin artırılması yönünde adımlar atılması gerektiği vurgulanmıştır.

Karbondioksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitiren üç arkadaşın ölümü, yakın çevresinde büyük bir şok etkisi yaratmış ve acının derinliğini hissettirmiştir. Cenaze töreninde duygusal anların yaşanması ve gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlanan baba ve oğul, dualarla yad edilerek toprağa verilmiştir. Bu acı olayın ardından, çevre güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması ve benzer trajedilere engel olunması için gerekli adımların atılması gerekliliği belirtilmiştir. Özdemir ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İznik’te Mağarada Tragedya: Zehirlenen 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin