1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İznik’te 3 Define Arayıcısı Hayatını Kaybetti

İznik’te 3 Define Arayıcısı Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün sabah saatlerinde İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere mevkisinde gerçekleşti. Kocaeli’nin Gölcük ilçesinden gelen Tevfik Özdemir, oğlu Okan Özdemir ve arkadaşları İbrahim Ergün, define aramak amacıyla İznik’teki mahalleye geldi. Dağlık bir alanda, bir kayanın altından 5 metre derinliğinde kazı yapan ve ardından mağaraya giren 3 kişiden haber alınamayınca yakınları endişelenerek mahalle muhtarını aradı.

Muhtar Zeynel Çetin’in durumu jandarmaya bildirmesinin ardından bölgeye ekipler sevk edildi. Arama çalışmalarını yürüten ekipler, bir mağaranın girişinde Tevfik Özdemir’in hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti. Okan Özdemir ve İbrahim Ergün ise Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından mağaradan çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Tevfik Özdemir ve oğlu Okan Özdemir’in cenazeleri yakınları tarafından alınarak Kocaeli’nin Gölcük ilçesine götürüldü. Baba ve oğul için Kavaklı Sanayi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede Tevfik Özdemir’in oğlu Aykut Özdemir (44) taziyeleri kabul etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve siyasi parti temsilcileri ile Özdemir ailesinin yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından baba ve oğulun cenazeleri, İhsaniye Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

İbrahim Ergün için ise Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan Eşrefzade Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Ergün’ün cenazesi, İznik Şehir Mezarlığı’nda defnedildi. Özdemir’in evli ve 2 çocuk babası olduğu, oğlu Okan Özdemir’in ise aynı ilçedeki bir börekçide çalıştığı bilgisi edinildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İznik’te 3 Define Arayıcısı Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin