1. Haberler
  2. Spor
  3. İtalyan Kaleci Sirigu’dan Şok İddialar: “Adalet İstiyoruz!”

İtalyan Kaleci Sirigu’dan Şok İddialar: “Adalet İstiyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük’ün İtalyan kalecisi Salvatore Sirigu, Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olduktan sonra açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in 32. haftasında gerçekleşen maçta Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti. Maçın son dakikalarında Eysseric’in yerde kalması sonucu Tugay Kaan Numanoğlu, oyuncuya ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek 9 kişi kalan Fatih Karagümrük’e dezavantaj yarattı. Fatih Karagümrük cephesi, bu karara isyan etti.

Maç sonrası konuşan Salvatore Sirigu, maçın güzel ve zorlu geçtiğini belirtti. Karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve güçlü bir rakibe karşı başarılı olduklarını ifade etti. Türk futbolunda polemiklerin arttığına değinen Sirigu, hakemlerin bu durumdan etkilendiğini belirtti. Hakemlere karşı saygısızlık yapmadığını vurgulayan İtalyan kaleci, yaşanan olaylar hakkında bazı şeyleri açıklamak zorunda olduğunu söyledi.

37 yaşındaki kaleci, maçta yaşanan kırmızı kart pozisyonlarını da değerlendirdi. İki kırmızı kart gördüklerinden dolayı üzgün olduklarını dile getiren Sirigu, Mendes’in geç kaldığı için kırmızı kart gördüğünü belirtti. Eysseric’in aldığı kartla ilgili konuşan Sirigu, hakemi yargılayamayacağını ve sporcudan başka bir şey diyemeyeceğini ifade etti. Fenerbahçe’nin eşitlik ve adalet istediğini belirten İtalyan kaleci, Eysseric’in cezasının iptal edilmesi gerektiğini savundu. Ayrıca, aynı hakemin ve VAR ekibinin kendilerine verilen penaltı kararında kontak gördüğünü ancak aynı kriterin Fenerbahçe lehine işlediğine dikkat çekti. Sirigu, eşitlik ilkesinin her takım için geçerli olması gerektiğini vurgulayarak adaletin sağlanması gerektiğini belirtti.

Salvatore Sirigu’nun açıklamaları, maçta yaşanan tartışmalı kararların üzerine gerçekleşti. Fatih Karagümrük cephesinin kırmızı kart kararına isyan etmesi ve Sirigu’nun bu konuda adaletin sağlanması gerektiğine vurgu yapması, maç sonrası gündem oluşturdu. Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta yaşanan tartışmaların ardından Türk futbolunda yine hakem kararları tartışma konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İtalyan Kaleci Sirigu’dan Şok İddialar: “Adalet İstiyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin