1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Gol Makinesi Edin Dzeko’dan Müthiş Başarı: 20. Golünü Attı!

Fenerbahçe’nin Gol Makinesi Edin Dzeko’dan Müthiş Başarı: 20. Golünü Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, Süper Lig’de 32. haftada deplasmanda Fatih Karagümrük’e karşı oynanan maçta attığı golle takımını 2-1’lik galibiyete taşıdı. Dzeko, 49. dakikada Fred’in pasıyla topu kontrol ederek golü kaydetti. Bu gol, deneyimli oyuncunun Süper Lig’deki 20. golü oldu ve gol krallığında zirvede yer almasını sağladı. Dzeko ayrıca UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de 4 gol atarak toplamda 24 gole ulaştı.

Edin Dzeko, Fenerbahçe’de bir sezon içinde 20 gol atan beşinci yabancı oyuncu olarak tarihe geçti. Bu başarıyı Elvir Bolic, Pierre Van Hooijdonk, Alex de Souza ve Enner Valencia’dan sonra elde eden Dzeko, geçen sezon gol kralı olan Valencia’nın 29 golüne yaklaşmış durumda. Maçta 90 dakika forma giyen Dzeko, maç sonrası yaptığı açıklamada Fenerbahçe kadın basketbol takımını da tebrik ederek, takımın başarısını kutladı.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu maçın ilk yarısının kötü geçtiğini belirtirken, takım olarak daha iyi yardımlaşma ve dayanışma içinde olmaları gerektiğini vurguladı. Dzeko, herkesin takımı için savaşması gerektiğini ve bireysel performansın ancak takımın performansından kaynaklanabileceğini ifade etti. Taraftarı önümüzdeki maçlarda takıma destek olmaya çağıran Dzeko, taraftarların oyuncuları ıslıklamamalarını ve pozitif enerjilerini sahaya yansıtmalarını istedi.

Edin Dzeko’nun attığı gol ve performansı, Fenerbahçe taraftarı arasında heyecan yaratırken, Bosna Hersekli oyuncu takımının ilerleyen maçlardaki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Süper Lig’de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Dzeko’nun performansı, sarı-lacivertli takımın şampiyonluk iddiasını güçlendirdi. Takımın önümüzdeki maçlardaki performansı ve Dzeko’nun gol kayıplarındaki etkinliği, ligdeki sıralamaları etkileyebilecek önemli bir faktör olmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Gol Makinesi Edin Dzeko’dan Müthiş Başarı: 20. Golünü Attı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin