1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İNTİHAR ETTİ YAZDI, KARISINI BIÇAKLADI

İNTİHAR ETTİ YAZDI, KARISINI BIÇAKLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eryaman semtinde, Yonca Kazan Coşkun’un evinde 15 Nisan tarihinde korkunç bir olay meydana geldi. Yonca, Kerim Coşkun ile 2013 yılında belediyede çalışırken evlenmişti. Ancak pandemi döneminde aralarında başlayan geçimsizlikten dolayı Yonca, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek 7 ay önce boşanma kararı aldı. Uzaklaştırma kararı alıp annesinin yanına dönerken 10 ve 7 yaşındaki çocukları babalarında kaldı.

Uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından Kerim, oğlunun cep telefonundan annesine, ‘Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum’ mesajı gönderdi. Yonca, bu mesajı görünce oğlunun yanına gitmek istedi ancak kapıyı açtığında Kerim, eve girdi. Yonca, Kerim’in belindeki bıçağı fark edip banyoya kaçsa da Kerim, kapıyı kırarak içeri girdi ve eşini bıçakladı. Yonca olay yerinde hayatını kaybederken, Kerim ise polislere teslim oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sonucu Kerim tutuklandı.

Yonca’nın cenaze töreni Ankara’da gerçekleşti. Yonca’nın kardeşi Özge, ablasının bina dışından içeri girmek için oğlunun telefonundan yardım mesajı gönderdiğini ve Kerim’in bunu fırsat bilerek içeri girdiğini ve tecavüz ettiğini anlattı. Özge, ablasının boşanmak için çaba gösterdiğini ancak Kerim’in çocuklarını görememesine dayanamayıp saldırdığını belirtti. Ayrıca planlı bir şekilde cinayeti işlediğini iddia etti ve en ağır cezanın verilmesini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İNTİHAR ETTİ YAZDI, KARISINI BIÇAKLADI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin