1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İBB Halk Market: Türkiye’nin Her Yerine Ürünler Kapınıza Geliyor!

İBB Halk Market: Türkiye’nin Her Yerine Ürünler Kapınıza Geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi İSYÖN AŞ tarafından kurulan İBB Halk Market, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Temel gıda ürünlerinden kahvaltılıklara, atıştırmalıklardan içeceklere, kozmetik ürünlerinden zeytinyağına kadar 800’ün üzerinde çeşidi bulunmaktadır. Markette, geleneksel yöntemlerle üretilen torik lakerda, palamut lakerda ve palamut tuzlama gibi ürünlerin satışı da yapılmaktadır ve bu ürünler “İBB Halk Balık” markası altında sunulmaktadır.

İsteyenler, İBB Halk Market’ten online olarak sipariş verebilir ve Türkiye’nin dört bir yanına anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla kısa sürede teslim alabilirler. Ayrıca Beylikdüzü’nde bulunan İBB Halk Market deposundan da GEL-AL seçeneği ile ürünlerini teslim alabilirler. Son bir yıl içinde en çok alışveriş yapan şehirler arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir başı çekmektedir. Palamut Lakerda, İzmir Tulum Peyniri, Çay ve Zeytinyağı gibi ürünler, Halk Market’te en çok tercih edilen ve satılan ürünler arasındadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere destek olmak amacıyla tohum, fide ve yem dağıtarak üretim sürecinde destek sağlamaktadır. Halk Market projesi ile Türkiye genelindeki kooperatiflere ürünlerin pazarlanması konusunda destek sağlanmıştır. İBB Halk Market’e www.halkmarket.istanbul sitesi üzerinden kolayca erişilebilir ve alışveriş yapılabilir.

İBB Halk Market, geniş ürün portföyü ve uygun fiyatlarıyla müşterilerin beğenisini kazanmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere ve kooperatiflere sağladığı destek ile ülke genelinde tarım ve pazarlama alanında olumlu etkiler yaratmaktadır. Müşteriler, site üzerinden kolayca ürünleri inceleyebilir, sipariş verebilir ve istedikleri adrese teslim edilmesini sağlayabilirler.İBB Halk Market, müşterilerine güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam ederek, hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB Halk Market: Türkiye’nin Her Yerine Ürünler Kapınıza Geliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin