1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hemşirenin İhbarıyla Ortaya Çıkan Skandal Kamera Düzeneği

Hemşirenin İhbarıyla Ortaya Çıkan Skandal Kamera Düzeneği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da bulunan bir hastanede skandal bir olay meydana geldi. Bir hemşire, hastane tuvaletinde bırakılmış bir çantayı fark ederek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, çantada bulunan gizli kamera düzeneğini inceledikten sonra çantayı bırakan kişinin kimliğini belirledi. Şüpheli T.Ö. (52) savcının talimatıyla gözaltına alındı.

T.Ö., yapılan sorguda, hastaneye sık sık gittiğini ve gizli kamera düzeneğini kendisinin hazırladığını ve 3-4 yıldır bu tarz görüntüler aldığını itiraf etti. Kendisinde bir rahatsızlık olduğunu belirten T.Ö., kaydettiği görüntüleri daha sonra imha ettiğini söyledi. Tutuklama kararı verilen T.Ö., adli makamlara sevk edildi.

Ankara’da ise bir baba, fiziksel engelli kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanıyor. Gizem B. isimli kız, babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu annesine ve eniştesine anlattı. Sanık hakkında 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Gizem B., banyo ve tuvalette gizli kamera olduğunu fark edince durumu polise bildirdi. Babası, suçlamaları kabul etmeyerek iddia edilen suçlamaları reddetti.

Ailenin avukatı Özge İrem Aksu, sanığın tutuklanmasını talep ettiklerini belirterek, olayın kamera görüntülerine yansıdığını ve kızın bu durumu fark ettiğini, sonrasında ise polis incelemesiyle silinen görüntülerin geri getirildiğini ifade etti. Yargılama süreci devam ederken, ailenin adalet talebi devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hemşirenin İhbarıyla Ortaya Çıkan Skandal Kamera Düzeneği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin