1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Firari Katil 20 Yıl Sonra Siparişte Yakalandı

Firari Katil 20 Yıl Sonra Siparişte Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koçarlı ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, 23 Haziran 2004 tarihinde A.B. isimli bir şahıs, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen baba ve iki oğlunun silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Saldırganlardan biri tutuklanırken, baba ve diğer oğlu K.Ü. ise kayıplara karışarak izlerini kaybettirdi.

Olayın aydınlatılması için İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Ekip, dava dosyası üzerinde 06 Şubat 2024 tarihinden itibaren çalışmaya başladı ve davanın zaman aşımına az bir süre kala yoğunlaştı.

Özel ekip, firari şüpheli K.Ü.’nün İzmir’in Bornova ilçesinde bir yemek firmasında kurye olarak çalıştığını tespit etti. Diğer faillerin durumları da ortaya çıktı ve olayın ardından tutuklanan kardeşi A.Ü. ile ilgili bilgiler edinildi.

Aydın’dan İzmir’e giden ekip, planlarını devreye koyarak K.Ü.’yü yakalamayı başardı. K.Ü., habersiz bir şekilde hazırlanan siparişi teslim ederken jandarma tarafından yakalandı ve 20 yıl sonra adalet önüne çıkarıldı.

Yakalanan şahıs, Aydın’a getirilerek jandarma işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Firari Katil 20 Yıl Sonra Siparişte Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin