1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Eski Yönetici Şekip Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Fenerbahçe’de Eski Yönetici Şekip Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Değerli Yüksek Divan Kurulu Üyeleri ve Büyük Fenerbahçe Ailesi, 27 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına hazırlanıyor. Eski yöneticilerden Mehmet Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığı için adaylığını resmi olarak açıkladı.

Mosturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 3 Temmuz olaylarına vurgu yaparak şunları belirtti: “Gönül verdiğim, uzun yıllar hizmet ettiğim, sarı lacivert renklerin başarısı için, kişisel özgürlüğüm dahil her şeyden vazgeçmeyi bilmiş, kulübümüze karşı kurulmuş 3 Temmuz Kumpasına karşı başlattığımız büyük mücadele sırasında sarı-lacivert duvarı gövdeleri ile oluşturmuş eşsiz dostlar edinmiş, bu mücadeleyi bugün de sürdüren Kulübümüzün bir neferi olarak öncelikli hedefim; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün akil üyelerinin oluşturduğu Yüksek Divan Kurulumuzu, Tüzüğümüz düzenlemeleri ile belirlenmiş denge ve istişare konusundaki fonksiyonlarını kusursuz olarak yerine getirmesini sağlamak olacaktır.”

Ayrıca Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu’nun Fenerbahçe Spor Kulübü’nün senatosu olarak rol üstleneceğini ve camianın güçlü sesi olacağını belirterek, kişiler değil fikirlerin öne çıkacağı bir seçim yarışı olması temennisinde bulundu.

Seçimin 27 Nisan Cumartesi günü yapılacağı duyurulan toplantıda, kulübün geleceği adına önemli kararlar alınacak ve Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için adaylar yarışacak. Mosturoğlu’nun adaylığının açıklanmasıyla birlikte, Fenerbahçe camiasında heyecan ve merak dorukta.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nun yeni başkanının kim olacağı, kulübün geleceği için belirleyici olacak ve camianın büyük beklentileri bulunuyor. Bu seçimdeki adayların ve vaatlerinin camiada nasıl bir karşılık bulacağı da merakla beklenen konular arasında yer alıyor. Sonuçların ne olacağı ise 27 Nisan’daki toplantıda netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de Eski Yönetici Şekip Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin