1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım ilk kez karşı karşıya geldi!

Fenerbahçe’de başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım ilk kez karşı karşıya geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurulu, 2018 yılının ardından Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleşti. Kulüp başkanlığı için mevcut başkan Ali Koç ve 1998-2018 yılları arasında başkanlık yapmış olan Aziz Yıldırım yarıştı. Saat 10.20’de başlayan Genel Kurulun açılış konuşmasını Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin yaptı. Sarı-lacivertli kulüpte divan başkanlığına eski Yüksek Divan Kurulu başkanlarından Vefa Küçük getirildi.

Başkanlık için Ali Koç’un adayı olan Vefa Küçük ile Aziz Yıldırım’ın adayı olan Şekip Mosturoğlu üyelerin oylarına sunuldu. Vefa Küçük, çoğunluğun oylarıyla başkanlık görevine seçildi. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, mali dönemlere ilişkin Denetim Kurulu Raporu’nu okurken, Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu listesinde yer alan isimler sahaya inerek konuşmayı dinledi. Bu sırada, Ali Koç ve Aziz Yıldırım uzun bir aradan sonra ilk kez aynı karede yer aldı ve sosyal medyada olay oldu.

Ancak, konuşmalar sürerken Vefa Küçük, Aziz Yıldırım’a kürsüde söz vermek isteyince tartışma çıktı. Yıldırım, kendisine söz verilmesi gerektiğini belirterek kürsüye çıktı ve demokratik olmayan bir seçim olduğunu savunarak kürsüden ayrıldı. Yıldırım’ın bu hareketi, stadı terk etmesiyle sonuçlandı.

Fenerbahçe’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu, tarihi bir gün olarak akıllarda kaldı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın yeniden aynı karede yer alması, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Yaşanan olaylar, kulüp içinde ve dışında geniş bir şekilde konuşulmaya devam ediyor. Şimdi, gözler kulübün geleceğinde ve yapılacak seçimlerde olacak değişikliklere çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım ilk kez karşı karşıya geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin