1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe eski yöneticisi Sevil Becan, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı!

Fenerbahçe eski yöneticisi Sevil Becan, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin 2018-2021 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Becan’ın adaylığını açıkladığı basın toplantısı, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, Fenerbahçe’nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan Becan, kulübün gelecek umutlarını sürdürebilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Sevil Becan, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe’nin birlik ve bütünlük içinde olması gerektiğini vurguladı. Becan, kulübün geçmişte yaşadığı önemli günler olan 3 Temmuz ve 2 Nisan tarihlerine atıfta bulunarak, Fenerbahçe’nin birlik ve beraberlik değerlerini koruması gerektiğini belirtti. Adaylık sürecinde Divan Kurulu’nda yapılacak reformları da öne çıkaran Becan, Divan Kurulu üyelerinin görüşlerinin önemli olduğunu ve bu konuda değişiklikler yapılması gerektiğini dile getirdi.

Yüksek Divan Kurulu’nun işleyişinde değişiklikler öneren Sevil Becan, Divan Kurulu’nda reform yapılması gerektiğini ve bu reform sürecini başlatacaklarını belirtti. Becan, Divan Kurulu üyeleri arasındaki uyumun ve işbirliğinin önemine vurgu yaparak, Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olduğunu ve bu prestijin devam etmesi için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi. Ayrıca, kulübün tek başına bir başkanlık divanı ile yönetilemeyeceğini ve Divan Kurulu üyelerinin donanımının önemli olduğunu belirtti.

Sevil Becan’ın adaylığı sürecinde görüştüğü isimler arasında Ali Koç, Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu bulunmaktadır. Becan, Ali Koç’tan taraf olmayacağı sözünü aldığını ve projelerini anlattığını belirtirken, Aziz Yıldırım’dan henüz bir cevap alamadığını ifade etti. Adaylık sürecinde yapmış olduğu ziyaretleri ve görüşmeleri önemsediğini belirten Becan, diğer adaylara da başarılar dilediğini söyledi. Ayrıca, Sevil Becan’ın adaylığı ile ilgili haber Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından duyurulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe eski yöneticisi Sevil Becan, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin