1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eyüpsultan’da trafik kazası sonucu ölüm ve kaçma!

Eyüpsultan’da trafik kazası sonucu ölüm ve kaçma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da 1 Mart 2024 tarihinde, bir trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki bir kişi ve soruşturma devam eden bir olayla ilgili olarak, yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.’nin karıştığı ve ardından ABD’ye kaçtıkları iddialarına ilişkin araştırma devam ediyor.

Olayla ilgili olarak, tahkikat kapsamında bir çalışan, olay günü şüpheli Eylem Tok ve T.C.’yi havalimanına taşıdığı iddiasıyla tutuklanan Ayşe Ceren S., İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakıldı.

Kaza, Eyüpsultan’da meydana geldi ve iddiaya göre T.C., 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken yol kenarında arızalanan 3 ATV’ye çarptı. Bu kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken diğer kişiler yaralandı. Olay yerine ilk ulaşan Eylem Tok, oğlu T.C.’yi oradan kaçırdı ve polis ekiplerince yapılan araştırmada, anne ve oğlunun bir sonraki gün Mısır’a gitmek üzere havalimanından çıkış yaptığı tespit edildi.

Soruşturma çerçevesinde Eylem Tok hakkında ‘suçluyu kayırma’ suçundan, T.C. hakkında ise ‘ölümlü kaza nedeniyle yaralanmaya sebebiyet verme’ suçundan tutuklama kararı çıkarıldı ve kırmızı bültenle aranmaları talep edildi. Daha sonra şüphelilerin ABD’ye kaçtığı ortaya çıktı ve iade talebi yapıldı. Bülent Cihantimur’a da yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri uygulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da trafik kazası sonucu ölüm ve kaçma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin