1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eşi ve kayınpederini bıçaklayan şahıs yakalandı

Eşi ve kayınpederini bıçaklayan şahıs yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Meltem ve 14 yıldır evli olduğu Serkan çifti arasında geçimsizlik yaşandı. Meltem’in durumu ailesine anlatması üzerine baba Turgut, gece vardiyasından çıkan kızını alarak evine götürdü.

Gece saatlerinde Serkan da eve gelerek eşi ve ailesi ile konuşmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek şiddet olayına dönüştü. Serkan, eline geçirdiği bıçakla eşi Meltem ve kayınpederi Turgut’a saldırdı. Araya giren kayınvalidesi Emine ise kolundan yaralandı. Komşuların duyduğu çığlıklar sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları kontrolde Turgut’un hayatını kaybettiğini, Meltem’in ise kurtarılamadığını belirledi. Meltem’in vücudunda 4 bıçak darbesi bulunurken, Emine’nin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kaçan Serkan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Serkan, emniyette verdiği ilk ifadesinde geçimsizlik yaşadıklarını ve bu nedenle olayın gerçekleştiğini söyledi.

Serkan ve Meltem çiftinin 13 ve 15 yaşlarında 2 kız çocuklarının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşi ve kayınpederini bıçaklayan şahıs yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin