1. Haberler
  2. Spor
  3. Ernest Muçi: Geçmişi unutup en iyisini yapmaya odaklandık!

Ernest Muçi: Geçmişi unutup en iyisini yapmaya odaklandık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanan maçta Beşiktaş, sahasında Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından Beşiktaşlı futbolcu Ernest Muçi, galibiyet sonrası bir açıklama yaptı. Muçi, takımın iyi ve kaliteli olduğunu belirterek, kolay gol yeme problemini bu maçta yaşamadıklarını ve bundan sonra da en iyisini yapmaya odaklanacaklarını söyledi.

Ernest Muçi, performansından da bahsederek, takımın iyi bir oyun sergilediğini vurguladı. Kişisel olarak da maçta kendisine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Muçi, takımın bu standardı koruyarak sezon sonuna kadar aynı performansı sürdürmesi gerektiğini belirtti. Aynı zamanda, taraftarın kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Muçi, daha iyi performanslar sergileyebilmek adına çalıştıklarını ve kalan maçlarda taraftarı mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Ernest Muçi, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, takım olarak geçmişi unutup en iyiyi yapmaya odaklanacaklarını vurguladı. Maçın kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Muçi, bugün iyi bir oyun sergilediklerini ve bunu sürdürmek istediklerini dile getirdi. Aynı zamanda, taraftarın desteklerinden dolayı teşekkür eden Muçi, takımın sezon sonuna kadar aynı performansı göstermeye devam edeceğine inandıklarını söyledi. Son olarak, taraftarları ve kendilerini mutlu etmek adına kalan maçları kazanmaya odaklandıklarını belirten Muçi, bu hedef doğrultusunda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ernest Muçi: Geçmişi unutup en iyisini yapmaya odaklandık!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin