1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’da Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 13 Yaralı!

Diyarbakır’da Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 13 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Batman karayolu Kırsal Karalar Mahallesi mevkisinde meydana gelen kaza, akşam saatlerinde gerçekleşti. Kaza, H.E. yönetimindeki 07 GS 206 plakalı otomobil ile A.A yönetimindeki 34 VV 5707 minibüsün çarpışması sonucunda meydana geldi. Kazada sürücülerin yanı sıra 3’ü çocuk toplamda 13 kişi yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi alınırken, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Kazanın net nedeni ve sorumluları belirlenerek gerekli yasal işlemlerin yapılması için çalışmalara başlandı. Diyarbakır Batman karayolu Kırsal Karalar Mahallesi mevkiinde gerçekleşen kaza, bölgede tedirginliğe neden oldu.

Kaza haberi yerel yetkililer, halk ve diğer ilgililer arasında endişe ve üzüntüye neden olurken, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara hemen müdahale edildi. Kazadan yara alarak hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri hızla devam ederken, durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis ve jandarma ekipleri, kaza ile ilgili gerekli güvenlik önlemlerini alarak incelemelerine başladılar.

Kaza sonrası bölgede trafik yoğunluğunun yaşandığı ve çevre sakinlerinin endişeli bekleyiş içinde oldukları gözlemlendi. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak soruşturmanın sonuçlandırılacağını belirtti. Bölgedeki kazaların artmasıyla önlem alınması ve sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundular.

Kazanın ardından bölgede yaşayan vatandaşlar, sorumluların en kısa sürede bulunarak gereken cezaların verilmesini talep ettiler. Kazaya neden olan unsurların belirlenmesi ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen bölge halkı, yetkililerden konuyla ilgili daha fazla hassasiyet göstermelerini beklediklerini belirttiler. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, bölge halkı olayın bir an önce aydınlatılmasını ve adaletin sağlanmasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 13 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin