1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 31 Mart Seçimleri Açıklaması: “Biz Bir Aileyiz!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 31 Mart Seçimleri Açıklaması: “Biz Bir Aileyiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden mahalli idareler seçimleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, son iki ay içinde 52 şehri ziyaret ettiklerini belirtirken, Diyarbakır’dan Trabzon’a, Hatay’dan Samsun’a kadar birçok şehirde vatandaşlarla buluştuklarını aktardı. Gençlerle selamlaştıklarını, yaşlıların dualarını aldıklarını, hanımlarla sohbet ettiklerini ve sanayiciler, üreticiler ile bir araya geldiklerini vurguladı. Emeklilerin ve emekçilerin sesine kulak verdiklerini de sözlerine ekledi.

Erdoğan, ahilik geleneğinin temsilcisi esnafla görüş alışverişinde bulunduklarını, depremzedelerle sevinçlerini paylaştıklarını açıkladı. Hiçbir ayrım yapmadıklarını ve milletin tamamıyla dertleştiklerini, hasret giderdiklerini belirten Erdoğan, Türkiye’nin farklılıklarla bir arada büyük bir aile olduğunu vurguladı. “Aynı bağın gülüyüz, aynı dağın yeliyiz” diyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Erdoğan, siyasi görüşlerin, parti tercihlerinin, kökenin, yaşam tarzlarının farklı olabileceğini ancak Türkiye’nin hepimizin ortak yurdu olduğunu ve demokrasiyi korumanın ortak sorumlulukları olduğunu ifade etti. Sandığın milli iradenin yansıması olduğunu belirten Erdoğan, 85 milyonun oy verme hakkını korumaları gerektiğini söyledi.

Son olarak Erdoğan, hem oy kullanarak hem de demokrasiye sahip çıkarak sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini dile getirdi ve 31 Mart seçimlerinin ülke ve millet için hayırlı olmasını temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarıyla seçim sürecinde birlik ve beraberlik vurgusunu ön plana çıkardığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 31 Mart Seçimleri Açıklaması: “Biz Bir Aileyiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin