1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Çinli Otomobil Markası Chery’nin Yeni Premium Segment Markası Jaecoo Türkiye’de Satışa Sunuluyor!

Çinli Otomobil Markası Chery’nin Yeni Premium Segment Markası Jaecoo Türkiye’de Satışa Sunuluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli otomobil üreticisi Chery, 2023 yılında satışlarını oldukça artırmayı başardı. Bu başarı, özellikle Türkiye ve Avrupa’da satışlarını artırmak isteyen Çinli otomobil üreticileri için önemli bir adımdı. Chery Grubu, geçen yıl satışlarını %52,6 artırarak 1 milyon 881 bin 316 adet aracı kullanıcılarına teslim etti. Bu başarıyı daha da ileriye taşımak için Chery, yeni markası Jaecoo’yu tanıtmaya hazırlanıyor.

Jaecoo, Chery’nin premium segmentinde konumlandırdığı ve Türkiye’de satışa sunmayı planladığı yeni markasıdır. Jaecoo’nun Türkiye pazarında yerini alması için geri sayım başlamış durumda. Bu yeni marka, 25 Nisan tarihinde Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenecek olan 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini tanıtacak. Fuar boyunca “Yeni Enerji, Yeni Eko, Yeni Çağ” temasıyla dikkat çekecek olan Jaecoo, Off-Road haritası ve küresel stratejisini de paylaşacak.

Jaecoo’nun Türkiye’deki pazarlama stratejisi ise yılın ikinci yarısında başlayacak. Ülkemizde satışa sunulacak ilk model olan kompakt SUV Jaecoo 7, Türk tüketicilerin beğenisine sunulacak. Daha sonrasında ise elektrikli SUV modeli Jaecoo 8’in satışa çıkması planlanıyor. Bu model, bazı ülkelerde Chery Tiggo 9 Pro adı altında satışa sunulmuş durumda.

Chery’nin Jaecoo markasını Türkiye pazarına sunarak, Türk tüketicilerin beğenisini kazanmayı hedeflediği belirtiliyor. Jaecoo’nun çevreci ve teknolojik özellikleri ile Türkiye’deki otomobil pazarında önemli bir yer edinmesi bekleniyor. Chery Grubu, Jaecoo markasıyla Türkiye’de büyük bir başarı elde etmeyi hedefliyor.

Sonuç olarak, Çinli otomobil markası Chery’nin premium segmentte konumlandırdığı yeni markası Jaecoo, Türkiye pazarında yerini almaya hazırlanıyor. Jaecoo, Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak ve yılın ikinci yarısında Türk tüketicilerle buluşacak. Bu yeni marka ile Chery, Türkiye pazarındaki rekabet gücünü artırmayı ve tüketicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çinli Otomobil Markası Chery’nin Yeni Premium Segment Markası Jaecoo Türkiye’de Satışa Sunuluyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin