1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Tarihi Ziyaret: Anıtkabir’de Buluşma!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Tarihi Ziyaret: Anıtkabir’de Buluşma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay gibi CHP’li belediye başkanları ve il yöneticileri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çıktı, çiçek bırakan Özel, beraberindekilerle saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Özel, 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret edip çelenk koydu.

Özel, Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılış konuşmasında CHP’nin toplumun her kesiminden oy alabilen bir parti olduğunu vurgulayarak, seçimlerin Türkiye İttifakı’nın kazandığını belirtti. Yerel seçimlerin ardından yüzde 38 oy oranına ulaşıldığını dile getiren Özel, Atatürk’ün bıraktığı anahtarları devraldıklarını ve gençlere, kadınlara ve bilimsel yöntemlere önem verdiklerini söyledi. Belediyelere ‘karne’ dağıtacaklarını belirten Özel, başarıyı zafer olarak değil görev olarak gördüklerini, önlerindeki ilk seçimlerde zaferin kendilerine ait olacağını ifade etti.

Ayrıca Özel, bayramda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak bayramlaştığını ve Türkiye’nin ekonomik, sosyolojik ve toplumsal sıkıntılarının çözümünde yerel yönetimlerin önemine dikkat çekti. Özel, kutuplaşmayı kırmak için adımlar atacaklarını ve toplumun yararına işlerde birlikte mesafe almaya inandığını belirtti. Ayrıca, nezaket ve iş birliği çerçevesinde fikir alışverişi ve görüşmeler yapacaklarını ifade etti.

Bu kapsamlı ziyaret ve açıklamalar ile Özgür Özel, CHP’nin yerel seçim başarısına vurgu yaparak, Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Anıtkabir ziyareti ve Yerel Yönetimler Çalıştayı açılışı ile partisinin gelecek vizyonuna dair önemli mesajlar veren Özel, demokratik değerlere ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığını net bir şekilde ortaya koydu. Güçlü liderlik ve iş birliği çağrılarıyla, Türkiye’nin geleceğine yapılan olumlu katkıların altını çizdi. Partisiyle birlikte ülkenin sorunlarını çözme iradesiyle hareket eden Özel, toplumun geniş kesimlerini kucaklayarak, yeni bir umut ve vizyon sunmayı hedeflediğini açıkça ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Tarihi Ziyaret: Anıtkabir’de Buluşma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin