1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nezaket Ziyareti yapacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nezaket Ziyareti yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı, bayram sırasında Cumhurbaşkanı’nı arayarak bayramlaştığını hatırlattı ve bir nezaket telefonu açtıklarını dile getirdi. Artık bir çalışma ziyaretine gitmek üzere olduklarını belirtti. Toplumdaki kutuplaşmayı kırarak ilerleme sağlayacaklarını, daha sonra toplumun yararına önemli işlere birlikte imza atacaklarına inandığını söyledi.

CHP Genel Başkanı, Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, diğer CHP’li belediye başkanları ve il yöneticileri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Mozoleye çiçek bırakan genel başkan, ardından Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çıktı ve burada saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçildi. Özel, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı ve 2’nci Cumhurbaşkanı’nın mezarını ziyaret edip çelenk koydu.

Özel, Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılış konuşmasında CHP’nin farklı kesimlerden oy alabilen bir parti olduğunu vurguladı. Seçimlerde Türkiye İttifakı’nın kazandığını ve bu başarının Türkiye için önemli olduğunu belirtti. Seçim sonuçlarını zafer değil başarı olarak nitelendirdi ve belediyelere ‘karne’ vereceklerini duyurdu.

Özel, bu görüşmede kutuplaşmayı kırmak ve toplum yararına önemli işlerde ilerleme sağlamak amacıyla adımlar atacaklarını belirtti. Türkiye ekonomisi üzerinde önemli bir rol oynayan yerel yönetimlerin, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılara çözüm getirme konusunda aktif olması gerektiğini vurguladı. Nezaketle taleplerde bulunmak, gündemi oluşturmak ve yüz yüze görüşmeler gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nezaket Ziyareti yapacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin