1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “AKP Kazanırsa Yanan Alanlar İmara Açılacak!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “AKP Kazanırsa Yanan Alanlar İmara Açılacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’nın Marmaris ilçesinde halkla buluştu. Marmaris Belediyesi’nin önümüzdeki dönem yapılacak işlerinin büyük olduğunu belirten Özel, AKP’nin Marmaris’i kazanması durumunda yanan yerleri imara açacaklarını söyledi. Özel, AKP’nin adayını eleştirerek, partisinin adayı Acar Ünlü’nün en yüksek oyu aldığını belirtti ve destek istedi. Karşısında AKP’nin adayının bulunamadığını ve halkın bunu sorgulaması gerektiğini ifade etti.

Özel, Marmaris ve Muğla’da ranta izin vermeyeceklerini vurgulayarak, AKP’nin adayının Marmaris’in varlıklarını kontrol altına alacağını ifade etti. Cennet Adası’nın imara açılma tehlikesine dikkat çeken Özel, vatandaşların bu durumu önlemek için gereken desteği vermeleri gerektiğini belirtti. Özel, rantiyecilere karşı dik duracaklarını ve Marmaris’in korunması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Özel ayrıca, AKP’nin Marmaris’te oylarını artırarak CHP’ye kaybettirme stratejisi olduğunu belirtti. Bu nedenle seçmenlerin tüm komşu ve tanıdıklarını ikna etmelerini ve sandığa gitmelerini istedi. Özel, seçimde küskün ve yorgun olanların oy kullanmaları için desteklenmeleri gerektiğini ve Marmaris’in geleceği için şimdi harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Genel Başkan Özgür Özel, Acar Ünlü’nün belediye başkanı seçilmesi durumunda büyük projelerin hayata geçirileceğini ve Marmaris’in geleceğinin önemli kişilerin desteği ile şekilleneceğini belirtti. Özel, Ahmet Aras’ın Acar Ünlü’ye destek olacağını ve partinin genel başkanının projelere kefalet koyduğunu ifade etti. Marmaris’in haramilere teslim edilmemesi gerektiğini ve halkın destek vermesi durumunda beklentilerin karşılanacağını söyledi. Özel, Marmaris’in korunması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurgulayarak, seçim sonucunun partinin lehine olacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “AKP Kazanırsa Yanan Alanlar İmara Açılacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin