1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Meral Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a sert sözler: “Hainlik ettiler”

Meral Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a sert sözler: “Hainlik ettiler”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçmişte Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak gördüğü Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a eleştirilerde bulundu. Akşener, Keçiören’de bir iftarda yaptığı konuşmada, kendi adaylarıyla seçime gireceklerini belirtti ve İstanbul, Ankara ve Adana’nın kazanılmasının Türkiye’nin kazanılmasına yetmeyeceğini vurguladı. Akşener, “Ceketimi koysam seçilir” şeklinde konuşanlarla “Kola kutusunu koysam seçilir” diyenler arasında fark olmadığını söyledi.

Akşener, özellikle Mansur Yavaş’ın davranışlarına tepki gösterdi. Yavaş’ın Ankara’daki pazarlıklarını eleştiren Akşener, parti üyelerinin istifalarını isteyen Yavaş’ın, şimdi aynı kişilerle çalıştığını açıklamasına şaşırdığını belirtti. Akşener, Yavaş’ın ahlaksız davranışlarını cesaretle sergilemesine şaşırdığını ifade etti.

Ayrıca, Akşener, CHP’li Özgür Özel’in kendisine “abla” demesiyle ilgili de sert bir şekilde eleştirilerde bulundu. Özel’in davranışlarını riyakarlık olarak nitelendiren Akşener, CHP’nin kendilerine kazanç sağlamak zorunda olduğu gözüyle bakmalarından sıkıldığını söyledi ve “Bana abla mabla demeyin” şeklinde tepki gösterdi.

Akşener, geçmişte Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun yanında olduklarını, destek verdiklerini ancak bugün verdikleri kararlara saygı gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Akşener, CHP’nin karalama kampanyalarına karşı mücadele edeceklerini ve parti içindeki hainliklere karşı duracaklarını belirtti.

Sonuç olarak, Meral Akşener, parti içi çekişmeler ve diğer partilerle yaşanan sürtüşmelerin ardından İYİ Parti’nin hedeflerine doğru ilerlediğini ve kendi adaylarıyla seçimlere hazırlandıklarını açıkladı. Akşener, sert ve net açıklamalarıyla partisinin duruşunu ortaya koyarken, diğer siyasi aktörlerle yaşanan anlaşmazlıklara da net bir şekilde karşı durdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meral Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a sert sözler: “Hainlik ettiler”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin