1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da unutulan 170 bin lira çantasını çalan kadın dövize yatırmış!

Bursa’da unutulan 170 bin lira çantasını çalan kadın dövize yatırmış!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşayan ve birikmiş 170 bin lirayı evinde bırakmak istemeyen Meryem H. (37), parayı çantasında taşıyarak Kaplıkaya Cazibe Merkezi adlı sosyal tesise gitti. Tesiste bir süre oturduktan sonra çantayı unutarak ayrıldı. Çantayı fark ettiğinde telaşlanan ve kaybolduğunu anlayan Meryem H., çantayı bulamayınca hemen polise haber verdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, olay yerine yakın bir noktada içi boş sarı poşette çantayı buldu.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek sarı poşetle gelen ve daha sonra boş bir şekilde ayrılan Ghalia J.’yi (41) tespit etti. Kadın şüpheli, sorgulandığında çantadan aldığı parayı dövize yatırdığını ve ayrıca altın kolye aldığını itiraf etti. Polis tarafından yakalanan ve suçunu kabul eden Ghalia J., hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi. Ancak ev hapsi koşuluyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Meryem H., polisin çalışması sayesinde çantasına ve içindeki paraya kavuştu ancak olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayacağını belirtti. Çalınan paranın ve altın kolyenin geri kazanılmasıyla birlikte Meryem H. rahat bir nefes aldı. Ancak yaşanan olayın ardından güvenlik tedbirlerini artırarak para ve değerli eşyalarını daha dikkatli şekilde koruyacağını ifade etti. Olay, Bursa’da yaşayan insanları da tedirgin ederken, polis ekipleri üzerlerine düşen görevi titizlikle yerine getirerek şüpheliyi yakalamayı başardı. Hırsızlık suçuyla yargılanacak olan Ghalia J. ise serbest bırakıldı ancak suçunun cezasını alması bekleniyor. Herkesin gözü kulağı ise mahkeme sürecinin sonucunda olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da unutulan 170 bin lira çantasını çalan kadın dövize yatırmış!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin