1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Başkan Aktaş’tan Çocuklara Yönelik Ücretsiz Kreş Müjdesi!

Bursa’da Başkan Aktaş’tan Çocuklara Yönelik Ücretsiz Kreş Müjdesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa adayı Alinur Aktaş, Bursa gençlerinden yaşlılarına, kadınlarından erkeklerine kadar tüm kesimlerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmaktadır. Özellikle dar gelirli ailelerin çocukları için okul öncesi eğitim hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla 2019 yılında Ana Kucakları projesini başlatmıştır. Başkan Aktaş, bu projenin çocukları zengin bir müfredatla geleceğe en iyi şekilde hazırladığını belirtmektedir. Geçtiğimiz dönemde hizmete aldıkları 32 Ana Kucağı’nda 4 bine yakın çocuğun ücretsiz eğitimlerini tamamladıklarını vurgulamaktadır.

Başkan Aktaş, çocukların gelişiminin büyük bir kısmının 7 yaşına kadar tamamlandığını belirterek, 4-6 yaş arasındaki eğitimin önemini vurgulamaktadır. Milli Eğitim’in müfredatını takip ederek çocuklara okul öncesi eğitim verdiklerini ifade eden Başkan Aktaş, ‘Değerler Eğitimi’ ve ‘Şehrim Bursa’ müfredatlarını da işlediklerini dile getirmektedir. Kreşlerde öğrencilere her gün ücretsiz sabah kahvaltısı ve ikindi öğünü sağlandığını belirten Başkan Aktaş, çanta, kitap ve kırtasiye malzemelerinin de ücretsiz olarak temin edildiğini söylemektedir.

Önümüzdeki dönemde Ana Kucağı ücretsiz kreş sayısını 100’e çıkaracaklarını ve daha fazla çocuğu geleceğe hazırlayacaklarını dile getiren Başkan Aktaş, Ana Kucakları projesinin kartopu gibi büyümeye devam edeceğini ifade etmektedir. Bu projenin toplumdan büyük ilgi ve talep gördüğünü belirten Aktaş, şehrin birçok bölgesine daha fazla Ana Kucağı kreşinin götürüleceğini söylemektedir. Bu sayede, çocukların eğitimine daha fazla destek olacaklarını ve onların daha iyi yetişmelerini sağlayacaklarını belirtmektedir.

Başkan Aktaş’ın önderliğinde yürütülen Ana Kucakları projesi, Bursa’da yaşayan her kesimden insanın ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlamaktadır. Dar gelirli ailelerin çocuklarına ücretsiz ve kaliteli bir eğitim imkanı sunarak, geleceklerini daha parlak bir şekilde şekillendirmelerine yardımcı olmaktadır. Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları geleceğe hazırlama ve onlara destek olma çabaları, toplum tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır. Ana Kucakları projesinin başarıyla devam etmesi ve daha fazla çocuğa ulaşabilmesi dileğiyle, projenin önümüzdeki dönemde de büyümeye devam etmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Başkan Aktaş’tan Çocuklara Yönelik Ücretsiz Kreş Müjdesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin