1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu Kameralara Yansıdı

Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu Kameralara Yansıdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir soygun olayı dün saat 11.00 sıralarında Bulancak ilçesi Bulancak Mahallesi, Şemsettin Caddesi’nde H.G.’ye ait ‘Gündoğdu’ isimli kuyumcu dükkanında meydana geldi. Maskeli 2 şüpheli, silahla gelerek iş yerindekileri kontrol altına aldıktan sonra aldıkları altınları ellerindeki çantalara doldurup kaçtılar. Olayın ardından çevreye rastgele ateş eden şüpheliler, gasp ettikleri taksiyle kaçmayı başardılar. Polis, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Olayın şüphelileri olarak belirlenen S.T. ve S.C., çalınan altınlarla birlikte yakalandılar. Aynı zamanda yardım eden E.B. de gözaltına alındı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin kuyumcu dükkanından çaldıkları altınlarla kaçmak isterken bir esnafın taksinin lastiğine bıçak sapladığı ve dükkan sahibinin bir çantayı kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

Soygun sırasında şüphelilerden biri av tüfeği taşırken diğerinin ise tabanca kullandığı belirlendi. İş yerinde rastgele ateş açan şüpheliler, çalışanları tehdit edip altınları çaldılar. Ardından kaçarken gasp ettikleri taksinin sürücüsüne şiddet uygulayarak bagaja kilitlediler. Şüphelilerin çaldığı altınların değerinin yaklaşık 12 milyon lira olduğu belirlendi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, soygunun yaşandığı ilçeye giderek kuyumcu esnafı ve gasp edilen taksiciyi ziyaret etti. Vali Serdengeçti, esnafın sıkıntılarını dinleyerek halkın güvenliği için önlemlerin alınacağını açıkladı. Güvenlik kameralarına yansıyan soygun görüntüleri de incelenerek soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu Kameralara Yansıdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin