1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Kalecisi Ersin Destanoğlu, Serdar Hoca Hakkında Açıkladı: ‘Kulübün DNA’sını Çok İyi Bilen Bir Hocaydı!’

Beşiktaş Kalecisi Ersin Destanoğlu, Serdar Hoca Hakkında Açıkladı: ‘Kulübün DNA’sını Çok İyi Bilen Bir Hocaydı!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında Ankaragücü ile karşılaştı ve 2-0 kazanarak 3 puan aldı. Maç sonrasında Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu, yaptığı açıklamalarda takımın daha iyi sonuçlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Destanoğlu, Serdar hoca ile birlikte moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak taraftarlarının beklentilerini karşıladıklarını ve galibiyetle ayrıldıklarını vurguladı.

Ersin Destanoğlu, Serdar hoca hakkında olumlu sözlerle konuştu. Serdar hoca’nın takım içindeki etkisinin oldukça büyük olduğunu ve Beşiktaş’ın DNA’sını iyi bildiğini ve oyuncularla iyi bir iletişime sahip olduğunu belirtti. Destanoğlu, takımın başarısında Serdar hoca’nın altyapı bilgisinin önemli bir etken olduğunu ve hocaları değiştikten sonra da Serdar hoca’nın önerileriyle hareket ettiklerini ifade etti.

Ersin Destanoğlu, maçın analizini yaparak, takımın moralli ve motivasyonunun yüksek olduğunu ve bu sayede daha iyi sonuçlar alacaklarını dile getirdi. Takımın beş maçlık serüveninde taraftarların galibiyet beklediğini ve bu beklentiyi karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Destanoğlu, Serdar hoca’nın takıma olan katkılarından ve oyuncularla kurduğu iyi iletişimden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamalarda, Santos hocaya teşekkür ederek, Serdar hoca’nın takımın performansını yükseltmek için elinden geleni yaptığını ve oyuncularla güçlü bir bağ kurduğunu belirtti. Serdar hoca’nın takımın iç dinamiklerini çok iyi bildiğini ve her zaman oyuncularla yakın ilişkiler kurarak onların performansını artırdığını söyledi. Bu sayede takımın beklentilere cevap verdiğini ve galibiyetle ayrıldığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Kalecisi Ersin Destanoğlu, Serdar Hoca Hakkında Açıkladı: ‘Kulübün DNA’sını Çok İyi Bilen Bir Hocaydı!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin