1. Haberler
  2. Spor
  3. Avrupa Ligi’nde Play-in ve Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu: Fenerbahçe Monaco İle Kozlarını Paylaşacak!

Avrupa Ligi’nde Play-in ve Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu: Fenerbahçe Monaco İle Kozlarını Paylaşacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Ligi’nde, son hafta maçlarının sona ermesiyle birlikte play-in ve play-off eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, normal sezonu 6. sırada tamamlayarak AS Monaco ile play-off’ta eşleşti. Eğer Fenerbahçe, AS Monaco’yu geçerse Real Madrid’in play-in galibi ile oynayacak. Anadolu Efes ise normal sezonu 9. sırada bitirdi ve 10. sıradaki Virtus Bologna ile eşleşti. Anadolu Efes, Virtus Bologna’yı mağlup ederse Maccabi Tel Aviv – Baskonia eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Bu eşleşmenin galibi, play-off’ta Real Madrid ile karşılaşacak. Bu durumda iki Türk temsilcisi olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in Final-Four’da karşılaşma ihtimali doğmuştur.

Avrupa Ligi’ndeki diğer eşleşmeler ise şu şekildedir: Play-In maçlarında Maccabi Tel Aviv – Baskonia ve Anadolu Efes – Virtus Bologna eşleşmeleri gerçekleşecek. Play-Off aşamasında ise Real Madrid; Anadolu Efes – Virtus Bologna kazananı ve Maccabi Tel Aviv – Baskonia maçının mağlubu ile karşılaşacak. Panathinaikos ise ya Maccabi Tel Aviv ya da Baskonia ile eşleşecek. AS Monaco 6. sıradaki Fenerbahçe Beko ile, Barcelona ise 5. sıradaki Olympiakos ile eşleşti.

Bu eşleşmeler sonucunda Avrupa Ligi’nde heyecan dolu ve zorlu maçlar izleyicileri bekliyor olacak. Türk temsilcileri Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in çeyrek finale yükselebilmek için mücadele edecekleri eşleşmelerin heyecanı ise şimdiden taraftarları heyecanlandırmış durumda. Final-Four’da Türk takımlarının karşılaşma ihtimali, basketbolseverleri şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Avrupa Ligi’nde play-in ve play-off eşleşmeleri belli olduktan sonra takımlar, hazırlıklarını tamamlamak ve avantajlı bir konum elde edebilmek için yoğun bir tempoda antrenman ve taktik çalışmalarını sürdürmekte. Sporseverler ise ligdeki son durumu takip ederek favori takımlarının başarılı olması için umutlu bekleyiş içerisindeler. Bu zorlu mücadelelerin sonunda hangi takımın Avrupa Ligi şampiyonu olacağı ise merak konusu olarak basketbolseverlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avrupa Ligi’nde Play-in ve Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu: Fenerbahçe Monaco İle Kozlarını Paylaşacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin