1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara’da Nisan Ayı Konserleri Dolu Dolu Başlıyor!

Ankara’da Nisan Ayı Konserleri Dolu Dolu Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2012 yılında Göksu Taşçeviren ve Mustafa Atik tarafından kurulan “Sufle”, 2 Nisan Salı günü saat 21.00’da Bankkart Mavi Salon’da sahne alacak. 3 Nisan’da ise dünyaca ünlü koreograf Mourad Merzouki’nin olağanüstü performansı, CSO Ada Ankara’da seyircilerle buluşacak. Saat 21.00’da Ziraat Bankası Ana Salon’da gerçekleşecek olan konserde, Marzouki’nin etkileyici eserlerine tanıklık edilecek.

3 Nisan Çarşamba günü, “Anadolu’nun Ezgi Hazinesi” de sanatseverlerle buluşacak. Sinan Ayyıldız ve Gündoğdu ikilisi, halk ezgilerini Ankaralı sanatseverler için seslendirecek. Konser, saat 21.00’da Bankkart Mavi Salon’da başlayacak. 4 Nisan’da ise Nigel Kennedy, CSO Ada Ankara’da performans sergileyecek. Dünyanın en çok satan klasik müzik albümü ile adından söz ettiren Kennedy, saat 21.00’da Ziraat Bankası Ana Salon’da hayranlarıyla buluşacak.

“Türk Dünyasında Hikmet” adlı Ramazan ayına özel konser ise 4 Nisan’da, saat 21.00’da Bankkart Mavi Salon’da gerçekleşecek. 5 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, ünlü kemancı Arabella Steinbacher eşliğinde sahne alacak. Konser, saat 20.00’da Ziraat Bankası Ana Salon’da gerçekleştirilecek.

6 Nisan’da, “Bu Ne Biçim Mozart” adlı çocuk konseri Bankkart Mavi Salon’da minik sanatseverlerle buluşacak. 7 Nisan’da çocuklar için “Geleneksel Dokuma Tekniklerinden Kilim Atölyesi” düzenlenecek. Aynı gün, çocuklar için resim atölyesi de açılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 8 Nisan’da Trio Anka Oda Müziği Konseri’ni Bankkart Mavi Salon’da gerçekleştirecek. 11 Nisan’da çocuklar için orff ve ritim atölyesi yeniden kapılarını açacak. Aynı gün, resim atölyesinde minik sanatseverler keyifli vakit geçirecek. 12 Nisan’da ise “Küçük Prens” atölyesi düzenlenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Nisan Ayı Konserleri Dolu Dolu Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin