1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP’li Milletvekili lüks Rolex saatine açıklama yaptı: “Biz bu milletin ta kendisiyiz”

AKP’li Milletvekili lüks Rolex saatine açıklama yaptı: “Biz bu milletin ta kendisiyiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakın zamanda Payitaht Abdulhamit dizisinde ‘Tahsin Paşa’ karakterini canlandıran, AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili olan Bahadır Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Rolex marka lüks saati hakkında açıklamalarda bulundu. Özellikle bayram tatilinde Monako’da ıstakoz yiyip sosyal medyada paylaşım yapan ve kolda 585 bin liralık Rolex saati görüntülenen AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ardından, Yenişehirlioğlu’nun da yarım milyonluk Rolex saati dikkatleri üzerine çekti.

TBMM’de misafir ettiği kişilerle selfie çekip sosyal medyada paylaşan Yenişehirlioğlu, Rolex saatinin de kadraja girmesiyle birlikte “Biz bu milletin ta kendisiyiz” notu ile paylaşım yaptı. Ancak bu paylaşım altında yapılan yorumlar, lüks yaşantı ve sembol tüketiminin eleştirilmesine neden oldu. Kullanıcılar, “Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok” gibi eleştirilerde bulundu ve Yenişehirlioğlu’nun paylaşımına tepki gösterdi. Bunun üzerine Yenişehirlioğlu, paylaşımını sildi.

Istakoz yeme polemiği ve lüks saat tartışmaları devam ederken Yenişehirlioğlu, saatli fotoğrafını tekrar paylaşarak neden önceki paylaşımını sildiğini açıkladı. Yenişehirlioğlu, paylaşımına şu ifadeleri ekledi: “- Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter’da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram’da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.”

Sonuç olarak, Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da lüks Rolex saatinin gündeme gelmesi ve sosyal medyada yarattığı tartışmalar, lüks tüketim ve sembol gösteren yaşantıların eleştirilmesine neden oldu. Yenişehirlioğlu’nun açıklamaları ise tepkilere yanıt olarak geldi ve lüks yaşam tarzını sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Milletvekili lüks Rolex saatine açıklama yaptı: “Biz bu milletin ta kendisiyiz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin