1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP Genel Başkan Yardımcısının İsrail Ticareti Açıklamasına Yazarından Sert Tepki!

AKP Genel Başkan Yardımcısının İsrail Ticareti Açıklamasına Yazarından Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybek’in Türkiye’nin İsrail ile devam eden ticaretini savunan açıklamaları, partisine yakın çevreler tarafından eleştirildi. İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zeybekci’ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Kılıçarslan, Zeybek’in “Eyvallah, İsrail’in müslümanlara yaptığı bebek katliamını nefretle kınıyoruz. Ama diğer taraftan da İsrail ile serbest ticaret anlaşmamız var. 6 satıp 1 aldığımız bir ülke” ifadelerine tepki göstererek, “Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. ‘Eyvallah’ diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun” dedi.

Zeybekç’i tanımadığını söyleyen Kılıçarslan, “Şimdi yanımdaki arkadaş söyledi. Nihat Zeybek’çi imiş. Bu sözlerinden dolayı kendisine hakkımı helal etmiyorum. Mahşerde kendisinden davacı olacağım” ifadelerini kullandı. Ayrıca Zeybek’in tepkiler üzerine yaptığı açıklamayı da eleştiren Kılıçarslan, AKP Genel Başkan Yardımcısı’na “Hah. Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş. Gerçekten yazıklar olsun. Kendi adıma mahşerde de dünyada da davacısı olacağım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Genel Başkan Yardımcısının İsrail Ticareti Açıklamasına Yazarından Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin