1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı mutlu gününde yanında!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı mutlu gününde yanında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zeynep Aydemir, huzurevinde büyüyen Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emre Demirhan’ın nikah şahitliğini üstlendi. Bakan Aydemir, “Nikah törenine davet edilmesinden dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Zor zamanlarında yanlarında olan devlet, mutlu günlerinde de yanlarında olacaktır. Bu bizi onurlandırıyor. Devletimiz her zaman yanlarında olacak” dedi.

Batman’da hayata gelen Emre Demirhan, ailesinin ayrılmasının ardından bir süre teyzesiyle yaşadı. Ancak teyzesinin de desteğiyle büyümekte zorlanınca 11 yaşındayken devlet korumasına alındı. Devletin desteğiyle büyüyen Demirhan, sonrasında farklı illerde görev almaya başladı ve Diyarbakır’a atanarak İl Müdürü oldu. Demirhan, bir otelde gerçekleşen düğününde Sibel Demirhan ile evlendi. Bakan Zeynep Aydemir de çiftin nikah törenine katıldı. Vali Mert Çelik ve Belediye Başkanı Ayşe Yılmaz çiftin nikahını kıyarken Bakan Aydemir de şahitlik yaptı.

Bakan Aydemir, törende yaptığı konuşmada Kürtçe ‘Xatir dikim’ dileklerinde bulundu. Emre Demirhan ile gurur duyduklarını ifade eden Bakan Aydemir, “Emre kardeşimiz beni nikahına davet etti. Kendisini daha önce ki ziyaretimde tanımıştım. İl müdür yardımcısıydı ve çalışmalarından etkilenmiştik. Şimdi ise Diyarbakır İl Müdürümüz. Çalışmalarıyla bizi her zaman gururlandırdı. Bu evliliğin herkes için örnek olacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bakan Aydemir, yeni evli çifte mutluluklar dileyerek aile cüzdanını Sibel Demirhan’a takdim etti. Nikah merasiminin ardından Bakan Aydemir, Mardin Belediye Başkanı Hikmet Akgül’ü kutlamak için Mardin’e geçti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı mutlu gününde yanında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin