1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım’ın Yıldızı Kerem Aktürkoğlu: ‘Önceliğimiz Grupları Geçmek’ dedi, Taraftarlara Büyük Görev Düşüyor!

A Milli Takım’ın Yıldızı Kerem Aktürkoğlu: ‘Önceliğimiz Grupları Geçmek’ dedi, Taraftarlara Büyük Görev Düşüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Takım’ın genç yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, EURO 2024 öncesinde yaptığı açıklamada, grupları geçmeyi ana hedef olarak belirlediklerini ve Gürcistan maçının en zor karşılaşma olacağını söyledi. A Milli Futbol Takımı’nın hücum oyuncusu olarak, Türk halkını, kulüp takımlarını bir kenara bırakarak, ay-yıldızlı ekibi desteklemeye çağırdı. Genç futbolcu, takımın hazırlıklarının yoğun geçtiğini ve mental olarak şampiyonaya hazır olduklarını belirtti.

Hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetlerin moral bozukluğu yarattığını aktaran Kerem, talihsiz sakatlıklar nedeniyle yaşanan üzüntüyü ifade etti. Avrupa Şampiyonası’nda iyi savunma yapmanın önemli olduğunu vurgulayan genç oyuncu, takımın birlikte iyi bir performans sergilediğini dile getirdi. Polonya maçının zor geçeceğini ancak takımın güzel bir maç çıkaracağına inandığını söyledi.

Milli takımın Avrupa Şampiyonalarındaki başarısızlıklarını hatırlatan Kerem, gruplardan çıkmanın minimal hedefleri olduğunu ve ilerleyen aşamalarda daha büyük hedeflerin konulabileceğini belirtti. Çeyrek veya yarı final beklentilerinin baskı yaratabileceğini ifade eden genç futbolcu, kendilerini baskı altına sokmamak gerektiğini vurguladı.

Kerem, Portekiz’in grupta favori olduğunu ancak en zor maçlarının Gürcistan karşılaşması olacağını düşündüğünü belirtti. Kendilerini baskı altına sokmamak gerektiğini ve grupları geçtikten sonra neler yapabileceklerini bildiklerini ifade etti. Turnuvada İtalya ile final oynamak istediğini dile getiren genç futbolcu, Ronaldo’nun profesyonelliğinden övgüyle bahsetti.

Kerem, takımda rekabetin en yoğun olduğu mevkinin kanatlar olduğunu söyledi ve genç ve kaliteli oyuncuların bulunduğu bir ekip olduklarını belirtti. Sabır ve sakinliği korumanın önemli olduğunu vurgulayan genç futbolcu, bu niteliklerin başarıyı getireceğine inandığını ifade etti.

Son olarak, her zaman kazanmak için sahaya çıktığını ve pes etmediğini vurgulayan Kerem, özgüvenli bir futbolcu olduğunu belirtti. Turnuvaların futbolcuların kariyerini A’dan Z’ye götürebileceğini söyleyen genç oyuncu, EURO 2024’te ülkesi için ter dökeceğini ve başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Takım’ın Yıldızı Kerem Aktürkoğlu: ‘Önceliğimiz Grupları Geçmek’ dedi, Taraftarlara Büyük Görev Düşüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin