1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 24 yaşındaki genç kadın korkunç saldırıya uğradı: Eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı!

24 yaşındaki genç kadın korkunç saldırıya uğradı: Eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da, 24 yaşındaki Gülcan M. eşi Ahmet M. tarafından kafa ve yüz bölgesinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından genç kadın, can güvenliği olmadığı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın girişimleriyle kadın sığınma evine yerleştirildi. Eşi ise olayın ardından yakalanıp tutuklandı. Sanık, 6 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi ve hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi Şiddet Bürosunca Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. İddianamede, işlenen suçun eşe karşı silahla kasten yaralama suçu olduğu belirtildi. Sanığın olay günü eve giderek eşiyle arbede yaşadığı ve ardından eşini bıçaklayarak yaraladığı iddia edildi.

Gülcan M.’nin aldığı doktor raporunda, yüz ve kafa bölgesindeki yaraların basit bir müdahaleyle giderilemeyecek düzeyde olduğu ve kalıcı izler bıraktığı belirtildi. İddianamede, sanığın kendisine ait olmayan bir sosyal medya hesabından eşine müstehcen içerikli görüntüler gönderilmesi sonucunda öfkelendiği ve eşini bıçakladığı ifade edildi. Görüntülerin dosyaya delil olarak sunulduğu vurgulandı.

Gülcan M., ifadesinde eşi tarafından şiddet gördüğü için koruma kararı aldırdığını ve üç aydır ayrı yaşadıklarını belirtti. Eşi evine geldiğinde kapıyı açtığında kendisine bıçakla saldırdığını ve komşusunun yardımıyla kaçtığını ifade etti. Sanık ise eşinin kendisini eve çağırdığını ancak ayrı yaşadıklarını söyledi. Olay günü eşiyle barışmak için evine gittiğini ve söz konusu görüntülerin kim tarafından gönderildiğini sorduğunu iddia etti.

Asliye Ceza Mahkemesi, suçun Ağır Ceza Mahkemesi kapsamında olduğu gerekçesiyle dosyayı Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Ancak Ağır Ceza Mahkemesi, suçun Asliye Ceza Mahkemesi yetki alanına girdiğini belirterek dosyayı Bölge İstinaf Mahkemesi’ne gönderdi. Uyuşmazlığın giderilmesi için dosyanın Bölge İstinaf Mahkemesi tarafından incelenmesine karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
24 yaşındaki genç kadın korkunç saldırıya uğradı: Eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin