1. Haberler
  2. Spor
  3. 1. Lig Maçında Skandal: Giresunspor’un Listede Olmayan Oyuncuyu Oynatması Krize Neden Oldu!

1. Lig Maçında Skandal: Giresunspor’un Listede Olmayan Oyuncuyu Oynatması Krize Neden Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaelispor ile Giresunspor arasındaki 1. Lig’in 30. haftasında oynanan maç, listesinde olmayan oyuncu kriziyle sona erdi. Giresunspor, maçın 85. dakikasında üç oyuncu birden değiştirirken, Enishan Ceylan’ın yerine 25 numaralı Furkan Arda Kabaca’nın girmesiyle sorun ortaya çıktı. Ancak, Furkan’ın isminin resmi kayıtlarda yer almadığı için tartışma başladı. Bu konuda hala bir karar verilmedi, ancak hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Net olarak bilmiyorum. Listede olmayan oyuncu oynattıklarına dair öyle bir konuşma oldu. Bizim dışımızda gelişen bir şey. Maç bizim için bitti. Baktığımızda onların o hatayı bilerek ya da bilmeyerek yapması bize en çok 3-0 hükmen döner. Zaten kazandığımız bir maç. Çok da düşünülecek bir şey değil.” Kocaelispor cephesi kazandıkları maçın üzerine daha fazla düşünmeye gerek olmadığını belirtti.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise durumu şu şekilde açıkladı: “Şu an netleşen bir şeyimiz yok. Sportif direktörümüzle de görüşüyoruz. Bizim verdiğimiz listede adı var ama federasyonun listesinde oyuncumuzun adı yok. Net bir şey söylemem doğru olmaz.” Giresunspor tarafından verilen listede oyuncunun adının yer aldığı ancak resmi kayıtlarda olmadığı belirtildi.

Maç sonucunun tescil edilip edilmeyeceği, raporlara yansıyıp yansımayacağı ve hükmen mağlubiyetin geçerli olup olmayacağı soruları hala cevapsız kalmış durumda. Kararın hafta içinde verilmesi bekleniyor. Giresunspor ve Kocaelispor arasındaki bu kriz, ligde dikkat çeken ve tartışılan bir konu haline gelmiştir. Maç sonucuna etkisi olabilecek bu durumun çözümü için futbol camiası heyecanla beklemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1. Lig Maçında Skandal: Giresunspor’un Listede Olmayan Oyuncuyu Oynatması Krize Neden Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin