1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Minik Muhammed piknikte kayboldu, annesi fenalaşıp hastaneye kaldırıldı, aile aynı gün hem acıyı hem mutluluğu yaşadı

Minik Muhammed piknikte kayboldu, annesi fenalaşıp hastaneye kaldırıldı, aile aynı gün hem acıyı hem mutluluğu yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye uyruklu Ahmet Arokom ve eşi Abir Arokom, bayramın ikinci günü tek çocukları olan Muhammed ile Kozluca Deresi kenarına pikniğe gittiler. Minik Muhammed, anne ve babasının yemek hazırladığı sırada derenin kenarına indi ve bir süre sonra kayboldu. Aile çevredekilerle birlikte Muhammed’i aramaya başladı ancak sonuç alamayınca Emniyet güçlerinden yardım istedi. Kısa sürede oluşturulan arama kurtarma ekibi ve polis dalgıç ekibi dere içinde ve çevresinde Muhammed’i aramaya başladılar. Derenin yatağında Muhammed’in cansız bedeni bulundu.

Muhammed’in cenazesi Hürriyet Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığı’na defnedildi. Anne Abir Arokom, hamile olduğu için evlat acısına dayanamayıp fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Sezaryen ile doğum yaparak erkek bir çocuk dünyaya getirdi. Aile aynı gün içinde büyük bir acı ve mutluluğu bir arada yaşadı. Yeni doğan erkek bebeğe, boğularak hayatını kaybeden ağabeyi Muhammed’in ismi verildi.

Bu trajik olay, aileyi derinden sarstı ve çevresindeki herkesi üzdü. Minik Muhammed’in kaybı, aile için tarifsiz bir acıydı. Ancak doğan yeni bebek, aileye umut ve sevinç getirdi. Abir Arokom’un bu zorlu süreçte yaşadığı sağlık sorunları da ailenin başka bir acıyla baş etmek zorunda kalmasına neden oldu. Ancak aile, bu zor zamanlarında birbirlerine destek olarak dayanışma içinde olmayı başardı.

Muhammed’in kaybı, aileye ve çevresine ders niteliğinde bir olay oldu. Ebeveynlerin gözetiminde olmayan çocukların başına gelebilecek tehlikeler konusunda toplumda farkındalık oluşturdu. Aile, yaşadığı acıya rağmen yeni doğan bebekleriyle hayata tutunmaya ve ilerlemeye çalıştı. Olayın ardından aileye ve çevresine moral veren destekler de geldi ve onların yaralarını sarmalarına yardımcı oldu. Aile, Muhammed’in hatırasını her zaman yaşatacak ve sevgilerini sonsuza kadar hissettirecek bir önlem almaya karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Minik Muhammed piknikte kayboldu, annesi fenalaşıp hastaneye kaldırıldı, aile aynı gün hem acıyı hem mutluluğu yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin